Adásban

Workparty Felpörgetjük a munkamorált

Kezdőlap

Van új a nap alatt: Melanie Ribbe, a techno díva SING SING-ben!

16 április 2017 Főoldal zene


Május 13-án a Carbon sorozat egyik legkülönlegesebb buliját hozzuk tető alá, hiszen igen kevés azon női DJ-knek a száma, pontosabban a férfiakhoz képest jóval kisebb arányú, akik utat találtak maguknak a szcénában és a közönség részéről is komoly érdeklődés mutatkozik. A viszonylag kevés női tehetség rövid listájából a nevek idehaza is már csúcsra vannak járatva, már-már unásig ismételve, így igazi kincsnek számít 1-1 új arc és név.

Ezen kivételek egyike Melanie Ribbe, akinek szépsége kétségtelen, ha csak a képeket is tekintjük és mindez a vérvonalon kívül a sok éves modellkedésnek köszönhető, de a szőke ciklon (aki régen barna is volt) nem elégedett meg a kifutók hosszú pályájával és inkább a folyamatos előtérbe helyezte át magát, és a dj pultban hosszú órákon át szereti szórakoztatni közönségét.

Stílus tekintetében a techno/tech-house dobozba helyeznénk a vonalat, amit május 13-i hősünk képvisel mindezt komoly szorgalommal és elméleti tudással, hiszen a londoni Academy of Music Production képzés végzős “hallgatója”, majd innen egyenes út vezetett Noon Recordshoz, mostanság pedig az ibizai Amnesia visszatérő arca lett, miközben a Magyar közönségnek is jut a jóból, egészen pontosan május 13-án a Sing Sing-ben. Egy biztos: zeneileg nem fog elmaradni az eddig meghívott férfitársaitól, üde színfolt lesz a szezonban, kár lenne kihagyni!

Facebook esemény ITT!

Nyereményjáték belépőkért és üveg vodkáért!

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás