Kezdőlap

Indul a Tisza DOKK szezon! Gyere velünk a VIP nyitóra!

27 május 2016 Egyéb


Szeged elsőszámú nyári szórakozóhelyén ezekben a percekben végzik az utolsó simításokat, hogy teljes gőzzel el tudjon indulni az ötödik forró és bulis szezon.

Eloszlatjuk a kétségeket, fényt gyújtunk, felvilágosítunk, ismertetünk. 🙂 Minden, ami DOKK, minden ami szezonnyitó! Első körben június 9-én, csütörtökön vehetik birtokba a fedélzetet a vendégek, ám ezt csak és kizárólag meghívóval lehet megtenni. Erre az eseményre a korábbi évek törzsvendégeit és kiemelt partnereit hívta el a Tisza DOKK, de akár TE is ott lehetsz… erről majd pár sorral lejjebb.

Miután partnereink és vendégeink a csütörtöki VIP bulin felavatták a táncparkettet, rögtön másnap június 10-én, pénteken koptatjuk tovább húzós ritmusokra, hiszen a Sing Sing-ből a közelmúltban ideiglenesen elköszönt Carbon sorozat kezdi meg nyári üzemét sok-sok hazai tehetséges lemezlovassal, az elektronikus zene szerelmeseinek.

Az első slágeres együttlét, és egyúttal a megszokott DOKK-os bulik főpróbája június 15-én szerdán lesz, hiszen ezen a nyáron is a szerda este egyet jelent a Tisza DOKK csajos estjeivel, így a mai slágereket csajos és igazi bulizós zenékkel megbolondítva ekkor prezentáljuk a hölgyeknek már este 10-től a teraszos kényeztetéssel, mi több… a szebbik nem képviselőinek éjfélig belépőt sem kell fizetni. Éjfél után pedig összeeresztünk mindenkit és reggelig bulizunk.

Június 16-án az új generációt szólítjuk meg a több, mint 100.000 lájkot bezsebelő G.w.M. vezényletével.

A hivatalos és teljes értékű nyitóbuli június 17-én pénteken lesz, ahol a hagyományoknak megfelelően a fehér szín dominál majd, hiszen a White Opening session kezdi el a hétvégi őrületeket. Kérünk mindenkit, hogy aki tud, jöjjön fehérben! Másnap június 18-án szombaton pedig ismételten színes bűvöletben, bár ezúttal a fehéret szemgyönyörködtető UV fényekre cseréljük, jön az UV Session és ezzel totálisan beindul a legújabb “DOKKSzezon”.

És, hogy hogy lehetsz ott TE is a VIP bulin? Nagyon egyszerű! Oszd meg ezt a cikket a Facebook-on és tageld be az ismerőseid, akikkel szívesen együtt buliznál a VIP nyitón! A legszerencsésebb megosztónak VIP meghívót adunk Absolut-Red Bull italokkal. Sorsolás és eredményhirdetés ezen az oldalon június 8-án este 6-kor!

dokk_opening

Hozzászólások
Oszd meg:

, ,

Megosztás