Kezdőlap

Montenegró gyöngyszeme: SeaDance

8 május 2016 zene


2014-ben a szerb Exit Festival szervezői gondoltak egy merészet és kiterjesztették birodalmukat a szomszédos Montenegróra is, ahol Budva városának tengerpartján létrehozták az azonnali sikert hozó Sea Dance Festivalt.

A Sea Dance és az Exit gyakorlatilag elválaszthatatlan testvérként működik, amint véget ér Újvidéken a nagytestvér forgataga, máris folytatódik a csapatás a Jaz Beachen, Montenegróban – ez az Exit Adventure! Olyan kaland ez, melyet minden valamirevaló fesztiválszerelmesnek végig kell járnia életében legalább egyszer.

Az Exitet talán már nem kell bemutatnunk senkinek, de hogy a Sea Dance mitől működik ilyen jól? Nos, adott egy fantasztikus helyszín homokos tengerparttal, rengeteg történelmi emlékkel és hamisítatlan, mediterrán pezsgéssel. Emellé a szervezők az elektronikus zenék színe-javát kínálják, megtalálja itt a számítását az is, akinek a veretés a mindene és az is, aki kicsit kifinomultabb dolgokra vágyik. Mindezek ötvözete miatt a Sea Dance rögtön az első évében elnyerte a Legjobb Közepes-méretű Fesztivál díját a European Festival Awardson, aminél aligha kell jobb ajánló egy fesztiválhoz.

Az idei buliban Skrillex,  Andy C, a Hurts, a Lost Frequencies, a Stereo MC’s és sok más kitűnő előadó tolja majd a montenegrói tengerparton.

Hozzászólások
Oszd meg:

, ,

Megosztás