Kezdőlap

Szegedi Egyetemi Napok 2016: MI OTT LESZÜNK! TE?

4 április 2016 Főoldal szabadidő zene


Idén harmadik alkalommal rendezi meg az Szegedi Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzata a Szegedi Egyetemi Napok névre keresztelt fesztivált. A háromnapos rendezvény célja egy olyan egyetemi szervezésű fesztivál megteremtése volt, amely a hallgatók mellett a fiatal szegedieknek is szórakozási alternatívát nyújt az országosan ismert népszerű fellépők közreműködésével. Az esti órákban kezdődő koncertek után a hajnalig tartó bulié a főszerep.

A háromnapos megőrülésből mi is kivesszük a részünk, hiszen a Retro Klub-bal karöltve a Szegedi Ifjúsági Napokon debütált és népszerű Retro Klub/All In PartyZone ismét életre kel és felpörgeti ezt a fesztivált is, tehát a SZIN után a SZEN-en 😉

Újra jövünk a sétapalackokkal, a longdrinkekkel, a fesztivál italok különleges verzióival, különféle meglepetéssel és jó hangulattal két koncert között és buli közben egyaránt! Nálunk bátran punnyadhatsz egy frissítő és a haverok társaságában és kaphatod össze magad a hajnalig tartó tombolásra.

Nyernél egy üveg vodkát kinn a SZEN-en? Csekkold ezt a Facebook bejegyzést, amiben egy kérdést rejtettünk el és a válasz egy üveg vodkát érhet!!

Mi már itt vagyunk és maradunk vasárnap hajnalig… DE HOL?

Amit, nem ér mondani, mert igaz ott is leszünk, de most nem…

Közzétette:

All In PartyRadio – 2016. április 13.

És, hogy rajtunk kívül kik felelnek a hangulatért? Íme a kínálat:
szen16_poster_web-01

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás