Kezdőlap

New World Sound – Ausztrál EDM Világsztárok Szegeden

19 november 2015 Főoldal szabadidő zene


December 4-én ázsiai és észak-amerikai turnéjukat követően Magyarországra és azon belül is Szegedre látogat az EDM világsztár DJ testvérduó, a New World Sound.

Az ausztrál EDM sláger-gyáros DJ és producer-páros, Tyron és Jesse zenei karrierje 20-as éveik elején indult világhódításnak. Már korai szerzeményeik is David Guetta BeatPort top tízes listáján, vagy rádió műsorában, a F**k Me I’m famous Radio Showban és Tiesto lemezes ládájában landoltak. Egy demót elkapván hamarosan Avicii menedzsere is felfigyelt rájuk és innen már tényleg nem volt megállás. Ilyen ómennel és minőségi zenéikkel nem volt nagy kihívás gyorsan hírnevet szerezniük a top DJ-k és a közönség körében.

Hirtelen srácok a világ legnagyobb fesztiváljainak main stage-én találták magukat, és mire észbe kaptak trekkjeik olyan kiadóknál jelentek meg, mint az EDM szakma legnagyobbjai, például a Spinnin’ Records, vagy az Ultra Music. A YouTube-on milliós, tízmilliós lejátszást produkálnak megjelenéseik. A mindenki által ismert New World Sound Flute klubhimnuszát a mai napig több mint 60.000.000-an (!!!) tekintették meg, de Timmy Trumpettel írt közös nótájuk a The Buzz is 3.000.000-ós letöltésnél jár. A fesztiválok közül csak a két legnívósabbat említenénk meg, a Tomorrowland-et és a TommorrowWorld-öt.

Talán ezt nem is kell ragozni. A lényeg tehát, hogy a világ legjobb és legnagyobb fesztiváljai és klubjai után a New World Sound hazánkba látogat, hogy a szegedi Sing Sing Music Hall-ban az All In PartyRádió és a Suck My Disco közös rendezvényén elkápráztassanak bennünket.

2015. december 04. péntek – All In PartyRadio Presents: Suck My Disco – The Winter Show w./ The New World Sound (AUS)

Facebook esemény: www.facebook.com/events/1718791471690118

Elővételes jegyek vásárlása:

  • online: www.allinparty.hu/programok/new-world-sound
  • személyesen: keresd promótereinket, vagy a buli napjáig minden kedden 17.00 és 20.00 óra között a szegedi Retro Clubban – Wesselényi utca felöli (Retro Pub) bejárat.

1 499-1 799 Ft

VIP jegyek:

  • 1 fős VIP jegy: soron kívüli beléptetés, VIP ROOM használat, 1 üveg pezsgő – 4 999 Ft
  • 4 fős, csoportos VIP jegy: soron kívüli beléptetés, VIP ROOM használat, 1 üveg (Liter) Finlandia, vagy Ballantine’s, vagy Jagermeister + 8 db Red Bull – 19.999 Ft
Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás