Kezdőlap

Martin Buttrich és Thaiföld hercegnője: NAKADIA a Sing Sing-ben!

9 október 2015 Főoldal


A szezonnyitó Industrialyzer és a szokásos hazai csapatás, a Deadcode & Friends után stílusosan folytatódik a Sing Sing különleges estjeinek sorozata.

Október 22-én, csütörtökön az egzotikus, különleges és nem utolsó sorba tehetsége NAKADIA-t, illetve a német varázslót, Martin Buttrich-et rántottuk elő a kalapból, hogy a hosszú hétvége igencsak szúrós legyen!

Martin Buttrich szó szerint egy mágus, aki a hétköznapokban egy csendes, szerény fickó. Buttrich sokáig csendestársként alkotott a stúdióban olyanoknak gyártva a slágereit, mint a popcicákból álló Sugababes formáció vagy éppen a német elektronikus ikonnak kikiáltott Timo Maas. Buttrich éppolyan gördülékeny előadást tud produkálni egy mixkonzol, mint egy virtuális dob kit mögött. Olyan kiemelkedő kiadóknál jelentek meg munkái, mint a Planet E, a Cocoon vagy a Poker Flat, mi több, még Grammyre is jelölték egy Tori Amos-remixéért. Kapott már meghívásokat olyan helyekről, mint a londoni Fabric, a berlini Panorama Bar vagy az ibizai Amnesia, ami persze hangzatos, de az igazi lényeg a szettjeiben rejlik. Elég belefülelni abba a hangzásba, ami miatt rögtön megérthetjük, miért is használnak a neve kapcsán olyan jelzőket, hogy különleges, művészi, más. Mármint a tech-house közegen belül.

Az október 22-i Sing Sing-es buli másik nagy dobása a hazai közönségnek a már abszolút nem ismeretlen NAKADIA, hiszen májusban már szétszedte a PRLMNT közönségét Budapesten, ahol ráadásul beugró játékos volt mégis rövid idő alatt csúcsra járatta a bulit. Nálunk viszont Buttrich mellett szintén főszereplő lesz a szegedi közönség remélhetőleg nem kis örömére.

★★Nyereményjáték belépőkért és italfogyasztásért a bulira ITT!★★

“Jó volt, nagyon jó, néha esküszöm felrobbant a PRLMNT … Teljesen új számok voltak, fél 6 körül tette be a Sorid Affairt de addig egyetlen sláger se szólt, sőt még egy kis Matadort is játszott… Állítólag mikor megkérték, hogy vigye a fő műsor időt is, repesve vállalta el azonnal, amit maximálisan el tudok képzelni, mert én ilyen boldogan még senkit nem láttam játszani. Végig 100 wattos mosollyal ugrált és néha (a közönség túláradó szeretetétől) mintha kicsit még el is sírta volna magát. De ez teljességgel érthető, hiszen egyszerűen imádta a tömeg.” (primate.hu) – Ennél átfogóbb összegzés a lányról nem is kell… biztosak vagyunk benne, hogy a Sing Sing vendégseregének is maradandót produkál. Lelkesedéséről pedig íme egy hazai videó… főleg a végét javasoljuk! 😉

Nem hagyhatjuk ki a hazai nagyágyút sem egy ilyen buliról. Itt lesz még JAY LUMEN, aki jelenleg az egyetlen olyan hazai DJ-énk és zenei producerünk, aki évek óta rendszeresen és fő fellépőként állhat színpadon tízezrek előtt, bizonyítva, hogy az igényes (nem kommersz) elektronikus zenével is elérhető az igazi, akár a világsiker. Jay Lumen számos falat tört már át elsőként, melyről mindenki azt hitte lehetetlen egy magyar ember számára, ezzel igyekezett példát is mutatni. Első magyarként jelent meg a Global Underground és a Cadenza gondozásában és dalai mellett már szinte az összes az elektronikuszenében jelentőséggel bíró kiadó is letette a voksát. Dalaival szerepel Adam Beyer Drumcode kiadójánál, jelentek meg dalai az Off Recordingsnál, az Octopusnál, a 100% Pure kiadó gondozásában, és a Great Stuff kiadónál is. Agyszüleményeit a világ szinte minden elismert (tech és tech-house) DJ-je játssza. Ez nem is csoda, hiszen Jay nem kis eredményekkel büszkélkedhet.

★★Nyereményjáték belépőkért és italfogyasztásért a bulira ITT!★★

A buli pedig “földijeinkkel” lesz igazán teljeskörű, hiszen a Szegeden már többször bizonyított Mateo & Spirit páros, illetve állandó rezidensünk, a feltörekvő Rob!n is pulthoz áll az ősz egyik legkomolyabb bulijának ígérkező eseményen. Nem véletlen említjük az országos ismeretségnek örvendő párost és Rob!n-t egy lapon, hiszen barátságuk és munkásságuk már évekre nyúlnak vissza. 2007 szilveszterén álltak először a pultba azóta együtt tevékenykednek az elektronikus zenei szcénában. Pályafutásukat 2009­-ben az India című zene dobta meg. Ezzel a zenével sikerült berobbanni a köztudatba és ezt sikerrel kamatoztatták az évek alatt. A fiatal ámbár rutinos srácokat a szakma 2013­-ban a legígéretesebb hazai tehetségének választott a Soundhead Best Of szavazáson. A Dark Minimal TECHNO avatatlan császárai az elmúlt években számlálatlan fellépést tudhatnak hátuk mögött, itthonit és külföldit egyaránt. Pl.: Berlin, Svájc, London, Mexico, Hungexpo ­ Deadcode NYE, Győr ­ The Etiket, Kiskunhalas ­ DTD, Szeged ­ Sing Sing.. Hazai fesztiválokon is találkozhattunk a nevükkel, Pl.: Balaton Sound, Sziget, B my Lake, Hungarian DJ Fesztivál. Együtt zenéltek már többek közt: Richie Hawtin, Joseph Capriati, Paco Osuna, Marco Carola, Pan­Pot, Loco Dice, Egbert, Matador, Chris Liebing és még sok más kiemelkedő művésszel.

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás