Kezdőlap

Szerda, Péntek, Szombat – Indul a Retro Klub szezon!

6 szeptember 2015 Főoldal szabadidő


A hosszú nyári kihagyás után ismét megtelik élettel a Széchenyi tér és a város egyik legnépszerűbb klubja, a Retro klub!

Első ízben szeptember 9-én szerdán találkozhatunk a város legkomolyabb diákbulijában. A Tisza DOKK népszerű csajos estéit vegyítették a legtáncolhatóbb és legénekelhetőbb zenékkel a nagyteremben a kistermben pedig a csipőtekerésé lesz a főszerep a fekete zenékkel. Az új partysorozat neve: E.T.R. Party, avagy Esti Tombolás a Retroban! Hajnali 1-ig az összes csaj, SZTE diák és All In Kártyás ingyen jöhet minden egyes szerdán az E.T.R.-re!

Pénteken visszatér a fekete zenékkel a Dirty RnB party, ahol a nagyteremben sorra vesszük a legjobb RnB, HipHop és Funky slágereket, a kisteremben pedig ezerrel megy majd a ‪#‎mulatási‬! Csajoknak és All In Kártyásoknak ezen az estén sincs 01:00-ig belépő!

Szombaton pedig 3 tánctéren dübörög teljes gőzzel a hét legszebb éjszakája! A nagyteremben az összes mai sláger, a kisteremben Dirty RnB, a PUB-ban pedig #mulatási! Egy szó, mint száz a szerda, a péntek és szombat garantált hangulatot és még nagyobb választékot hoz a Retro Klub éjszakáiba!

A megszokott kari rendezvényekről a kari HÖK-ök, illetve a Retro Klub Facebbok oldala valamint weblapja ad ezentúl tájékoztatást!

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás