Kezdőlap

Suck My Disco – Mashup nyár

10 június 2015 Főoldal szabadidő zene


A Suck My Disco a Dél-alföldi régió egyik legkedveltebb parti-sorozata. Lassan négy éve szórakoztatják az EDM és electro zenék megszállottjait. A környék meghatározó klubjainak és fesztiváljainak állandó fellépői. A fergeteges hangulatú bulikon Magyarország legismertebb lemezlovasai mellett az SMD rezidens DJ-i is odateszik magukat. Killthepop és Verano minden bulira próbálkoznak a lehető legegyedibb DJ szetteket összerakni. Hosszas zeneválogatás után kerülnek ki azok a felvételek, amik az esthez igazodva elhangzanak, legyen a szett főidőben, melegítés, vagy épp levezetés.  A legújabb és a „klasszikusnak” mondható, néhány éves EDM klubhimnuszok mellett nagy számban hallhattok saját készítésű SMD mashupokat is. Azt mindannyian tudjuk, hogy a mashup igazából nem a produceri munka csúcsa, de ha igazán jól van elkészítve egy-egy ilyen darab, akár több trekkből precízen összeillesztve, szigorúan hangnem szerint, akkor jelentősen növelheti a zenei élményt a bulikban. Ezek által lesznek a Suck My Disco rezidenseinek szettjei egyediek és utánozhatatlan hangulatúak.

A srácok nyári zenei projektjében az eddig elkészült és nagy sikert aratott, valamint vadonatúj, eddig beszerezhetetlen SMD mashuppokat tesznek letölthetővé. A májusban indult projekt eddig 5 darabbal büszkélkedhet, de ez a szám jelentősen bővülni fog, hiszen a nyár végéig minden héten újabb és újabb zenei anyag lát napvilágot. Az SMD mashupokat a Suck My Disco hivatalos YouTube oldalán tudjátok meghallgatni. A videók leírásában pedig megtaláljátok a letöltő linket, ha az online stream mellet szívesen pörgetnétek offline módban is akár a telefonon, vagy iPodon.

Ha az említett zenei anyagokat szívesen meghallgatnátok élőben is egy hamisíthatatlan SMD buli keretén belül, erre is lesz lehetőségetek, hiszen ezen a nyáron is találkozhattok a srácokkal a Dél-alföld legkeresettebb fesztiváljain, rendezvényein.

További információt az SMD mashup nyár projektről és a dátumokról a Suck My Disco Facebook oldalán találsz.

www.facebook.com/smdparty

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás