Kezdőlap

Hang Out – Ami eddig hiányzott az éjszakából

23 május 2015 Főoldal zene


Hamarosan teljes gőzzel elindul a nyár amely évek óta nemcsak a fesztiválok, hanem a szabadtéri rendezvények időszaka. Jól esik kinn lenni a szabadban a teraszokon, a kertben, a szabad ég alatt. A téli bezártság alatt felgyülemlett energiák szabadulhatnak fel a Hang Out bulik bármelyikén, amelytől már 2 éve hangos a nyár és a régió, de ez a szezon merőben más lesz.

Az elmúlt 2 év összesen négy Hang Outja után kimaxoljuk a nyarat és a szezonnyitón kívül még öt alkalmunk lesz különösen élvezni az évszakot. Csatlakozz Te is a sorozathoz, amelyre minden egyes alkalommal egyre többen találnak rá, a közönségen kívül a hazai neves lemezlovasok is: Mateo & Spirit, Sikztah, Snilloc, Nigel Snorter, Rob!n, Davko, PPalms, Pipe

Mitől különleges a Hang Out? Szinte adja magát a válasz. Gondoljuk csak a homokos tópartra, a rendezett vízpart, a környezet teszi a régió egyetlen underground beach partyjává az estéket, amelyhez még hozzájön adalékként a nyár és a szerelem.

A fiatal és lelkes szervezőcsapat komoly terveket szövöget, hiszen kilátásban van külföldi fellépő, így jobb lesz a nevet megjegyezni, hiszen lehet, hogy a következő komoly fesztivál születését követhetjük nyomon az idei szezonban.

A visszajelzéseket figyelembe véve a látványra, a díszletre és persze a hangtechnikára is kiemelt figyelmet fordítanak a szervezők, illetve a közönség kérésének megfelelően tervbe került a Hang Out-on történő sátrazás lehetősége is.

Nem árt már bevésni a dátumot, Június 20-át, amikor is a sándorfalvi Nádas-tó partján elindul a Hang Out, idei nyárhódító útjára. Részletek és a kedvezményes belépővásárlás lehetősége a Facebook eseményben található!

A szezonra a hangolódást a Tisza DOKK fedélzetén kezdjük június 12-én egy sütögetéssel, napozással, koktélozással egybekötött Hang Out warmup-on! Részletek ITT!

Album Not found

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás