Kezdőlap

All In Boy: Krisztián

9 április 2015 All In PartyCrew Főoldal


Újabb epizódhoz érkezett csapatunk bemutatkozása, ezúttal Krisztián a soros. A 22 éves Krisz sokak meglepetésére imád enni, ráadásul nem is kis mennyiség, amelyet egy ültő helyében képes “betakarítani”. Leginkább húst, hússal… ez a mottó! A keletibb ételek és különösképp a sushi megnyugodhat, hiszen ha teheti, ezeket messze kerüli.

És, hogy honnan ez a nagy energiaszükséglet? Krisztián közel 12 éve rúgja a bőrt. Megyeszerte, de olykor az ország több pontján is találkozhatunk vele, különböző kisebb-nagyobb labdarúgó összecsapásokon, természetesen nemcsak mint néző és sportbarát, hanem mint játékos!

Ha buliról van szó, akkor nem ismer határokat vagy ha igen, akkor szereti feszegetni azokat. Ezt tökéletesen alátámasztva jelentette ki, hogy kedvenc itala az Abshinte, ami valljuk be sokakat próbára tett már a történelem során.

Állatbarátnak vallja magát, különösen a vizslák a nagy kedvencei, de bármilyen kis kedvencet el tud pátyolgatni. Apropó törődés! Krisz közel egy éve már boldog párkapcsolatban él, amely először csak munkakapcsolatként indult, majd az idő előrehaladtával fordultak komolyabbra a dolgok.

Kedvenc színe a kék és a “Dokk”-zöld, ami nekünk is, harmadik éve kedvenc árnyalatunk 😉

Lelkesedése és lendülete nem igazán ismer határokat, stábon belül is híres teherbírásáról és pörgéséről. A vendégek közül is többször felteszik neki a kérdést, hogy mit szed vagy mit tesz, hogy így “száguldozik” az éjszakában, de a belső motiváció hajtja.

“Egy jó pohárszedő ott segít, ahol tud”, idézzük Krisztiánt az egykori úttörő pont átíratával. Élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy csatlakozott a bagázshoz, amelynek már jó ideje az életének meghatározó pillanatait köszönheti, illetve mi is neki. Állítása szerint bármit megtenne a csapatért, aminek mi különösképp örülünk, mert pont jövő hétre jön hozzánk 4 raklap tégla és 1 nagy kupac sóder, szóval Krisztián, számítunk rád! 😉

Album Not found

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás