A legnépszerűbb társasjátékok gyerekeknek

Ha szórakoztató játékokat keresel a gyerekeknek, a társasjátékok remek választásnak bizonyulnak.
A legnépszerűbb társasjátékok gyerekeknek

Ezek a szórakoztató játékok gyakran olcsók, és sokféle lehetőséget kínálnak. A gyerekek élvezni fogják a játékukat, és újakat is tanulhatnak. Ha valami összetettebbet keres, érdemes olyan játékot választania, amely csapatokat vagy magasabb játékosmegjelöléseket tartalmaz.

A társasjátékok nagyszerű módja annak, hogy kötődjön a gyerekeihez, és megtanítsa nekik a különböző készségeket. Remek módja annak, hogy a gyerekeket elszakítsa a számítógéptől, ösztönözze őket a képernyőktől való függetlenedésre, és még az olvasási és gondolkodási készségeiket is fejlesztheti. A legjobb az egészben, hogy könnyen érthetőek, így még a 8 éves gyermeknek sem okozhat gondot megtanulni, hogyan kell játszani.

Az egyik legrégebbi és legnépszerűbb gyerekeknek szóló társasjáték a Candy Land. A Candy Landet eredetileg egy gyermekbénulásban szenvedő tanárnő tervezte, és szórakoztató módon ösztönzi az óvodásokat arra, hogy használják a képzeletüket. Más társasjátékokkal ellentétben, amelyeknél a gyerekeknek olvasniuk kell, a Candy Landben a kártyákat a játéktáblához kell illeszteni.

Maga a játék egyszerű, és az egész család játszhat vele. A cél az, hogy a kártyalapokat a megfelelő helyekre helyezzük, miközben megpróbáljuk megnyerni a játékot. Ez a játék Disney változatban is elérhető. Függetlenül attól, hogy a gyerekek fiatalabbak vagy idősebbek, imádni fogják a közös játékot. Új stratégiákat tanulnak és közben jól szórakoznak.

Egy másik gyerekeknek szóló játék a Monopoly Junior. A klasszikus játék ezen változatában a tábla 40 helyett 24 négyzetre van felosztva. Az eredeti játékból kikerülnek a közösségi láda, a közművek, a vasút és az adómezők is. Emellett olyan ingatlanokat is hozzáad, mint például az állatkert. Miközben a játékosok megvásárolják a táblán lévő ingatlanokat, megpróbálják elkerülni a börtöncellát és a börtönt. Ha elfogy a pénzük, kiesnek a játékból.

A játék hihetetlenül addiktív és csapatmunkát igényel. Némi szerencsét és stratégiát igényel, de remek játék családoknak. A játék többféle változatban is elérhető, így az egész család számára könnyen megtalálható a tökéletes játék a gyerekek számára. Nagyszerű a kisgyerekek számára, akik szeretik nézni, ahogy a szüleik vicces játékokat játszanak.

Egy másik népszerű játék gyerekeknek a Zingo. Ez a játék hasonlít a Bingóhoz, de könnyebben játszható. Amellett, hogy a Zingo remek módja a problémamegoldó készségek gyakorlásának, a gyerekek a játék során szókincset is tanulnak. A korai olvasók számára is nagyszerű. A játék több díjat is nyert, többek között 2011-ben az ASTRA Best Toys For Kids Award díját.

Kapcsolódó cikkek

3 ok, hogy miért éri meg megtanulni játszani a zongorán

3 ok, hogy miért éri meg megtanulni játszani a zongorán

A zongoratanulással nagyon sok készséget fejleszthetünk, valamint segíthet abban is, hogy az élet más területein is sikereket érjünk el.

A legnépszerűbb társasjátékok gyerekeknek

A legnépszerűbb társasjátékok gyerekeknek

Ha szórakoztató játékokat keresel a gyerekeknek, a társasjátékok remek választásnak bizonyulnak.

Kicsik és kamaszok: táborozni a legjobb!

Kicsik és kamaszok: táborozni a legjobb!

Nyakunkon a tízhetes nyári szünet. A szülők nagy része már azon töri a fejét, mivel is fogja kitölteni a gyermeke szabadidejét.