Kicsik és kamaszok: táborozni a legjobb!

Nyakunkon a tízhetes nyári szünet. A szülők nagy része már azon töri a fejét, mivel is fogja kitölteni a gyermeke szabadidejét. Egész nap csak tévét nézni, vagy a kertben játszani rövid időn belül unalmassá válik. A gyerekek ennél többre vágynak. Akkor érzik jól magukat, ha kreatív és mozgalmas események részesei lehetnek. A PEOPLE TEAM nyári táborában mindez megvalósítható.
Kicsik és kamaszok: táborozni a legjobb!

Egyre kedveltebbek a bentlakásos, szakfoglalkozásokat kínáló táborok. A gyerekek akár már 7 éves kortól is eltölthetnek egy-egy turnust a szüleik nélkül. A felsőtagozatos és középiskolás korosztály szívesen választja a több hetes, intenzív képzést nyújtó kurzusokat.

Az angoltól a robotokig

A PEOPLE TEAM-táborokban a délelőttök a regisztrációval egyidőben megjelölt témájú szakfoglalkozásokkal telnek. idén már 17 szekció közül lehet választani. A legkedveltebb téma az angol nyelv. A mozgást kedvelők voksolhatnak a sport- és a tánctáborra. A technika szerelmeseinek ott vannak a programozó-, a robotikatáborok, a 3D konstruktőrök és a drónépítők szekciói. A számítógépes és az egyéb játékok kedvelőinek a gamer- és a játéktábort ajánlják. A művészetek legalább olyan népszerűek. Ifjú képzőművészek, fotográfusok, filmrendezők, színészpalánták és irodalmárok bontogathatják szárnyaikat a vakáció alatt. A kamaszok mindent megtanulhatnak a pénzügyekről a brókerek és tőzsdecápák táborában. A természettudományok iránt érdeklődők a tudóstáborban, a főzni szeretők a kuktatáborban hódolhatnak szenvedélyüknek.

Élmények minden mennyiségben

Délután választható szabadidős programok sora várja a táborozókat. Strandolás a kecskeméti csúszdaparkan, városi vetélkedő, sportolási lehetőség, állatbemutatók, kézműves foglalkozások színesítik a napot. Esténként viszont a versenyeké a főszerep. 10 eltérő színű csapat méri össze ügyességét és kreativitását a legkülönbözőbb eseményeken. Kicsik és nagyok együtt táboroznak. A szervezők figyelembe veszik a 7–12 éves és a 13–17 éves korosztály különleges igényeit. A kamaszoknak filmklubot és felvilágosító előadásokat szerveznek. A kisebbeknek megnyílik a játékszoba, de a jelmezes kakaóparti sem maradhat el.

Örökre szóló emlékek

És mi marad a tábor után? Minden gyerek bekeretezhető oklevelet és tábori kendőt kap. Az előadásokról és a programokról videó- és fényképfelvételek készülnek. A tábor utolsó napján a szülők is megnézhetik a gyerekek egész hetes munkájának eredményét. A rengeteg élményt senki nem felejti el, az örökre szóló barátságok végigkísérik a táborozók életét.

Még több információ a https://gyermektabor.info -n.

Kapcsolódó cikkek

Betartva a szabályokat, a trambulin nagyon is biztonságos

Betartva a szabályokat, a trambulin nagyon is biztonságos

A trambulinon való ugrálás nem csak örömet jelent, de remek készségfejlesztő is.

3 ok, hogy miért éri meg megtanulni játszani a zongorán

3 ok, hogy miért éri meg megtanulni játszani a zongorán

A zongoratanulással nagyon sok készséget fejleszthetünk, valamint segíthet abban is, hogy az élet más területein is sikereket érjünk el.

A legnépszerűbb társasjátékok gyerekeknek

A legnépszerűbb társasjátékok gyerekeknek

Ha szórakoztató játékokat keresel a gyerekeknek, a társasjátékok remek választásnak bizonyulnak.