Feledhetetlen kikapcsolódás Hévízen

A Hévízi-tó a világon egyedülálló természetes tőzegmedrű gyógytó, ami mind a turisták, mind a magyar emberek számára kedvelt kikapcsolódási helyszín. Érdemes legalább egy hétvégét eltölteni az ország ezen területén, főleg, hogy alig 200 méterre a tótól a Hotel Palace**** Hévíz tökéletes helyszín lehet a feltöltődésre.
Hévízi kikapcsolódás

Hévíz Magyarország egyik legismertebb és a turisták számára is az egyik legkedveltebb utazási célpontja. Legalább egyszer érdemes elmenni és fürödni a híres Hévízi-tóban, hiszen amellett, hogy gyönyörű látvány, gyógyhatásait a végtelenségig sorolhatnánk.

Hévízen egyébként a tavon kívül is számos látnivalót fedezhetünk fel, ez persze nem véletlen, hiszen a város a fejlődését a turizmusra alapozza. A központban végigsétálhatunk például a Dr. Schulhof Vilmos sétányon és a Sétáló utcán, megcsodálhatjuk a Református-Evangélikus Templomot és az Egregyi Jézus szíve Templomot, Hévíz város Pantheonját, végigmehetünk a szoborparkon és a Történelmi villákat is felfedezhetjük.

Szerencsére lehetőségünk van szállodában is kipihenni a hétköznapok fáradalmait, hiszen a hévízi Hotel Palace**** számos szolgáltatás lehetőségével várja a hazai és külföldi vendégeket egyaránt.

A hotel alig 200 méterre található a Hévízi-tótól, tehát tökéletes helyszínt kapott a híres városban.

A szálloda 135 db tágas szobával, minden igényt kielégítő wellness szolgáltatásokkal, tradicionális hévízi gyógykezelésekkel, kiváló gasztronómiával és barátságos, segítőkész személyzettel várja a pihenni vágyókat.

A négycsillagos szálloda a kisgyermekekre is gondol, hiszen a CsemeteErdő nevű picike játszóház tökéletes terep az a legapróbbak lefoglalására és szórakozására.

Aki ide érkezik, garantáltan már a belépéskor érezni fogja a nyugalmat, amit a hotel légköre áraszt. Az biztos, hogy a szálloda tökéletes terep a lazulásra és kikapcsolódásra.

A wellness részlegben beltéri élménymedence, pezsgőfürdő, szaunák és gőzkabin áll a vendégek rendelkezésére.

A hotelben egy szépségklinika is helyt kapott, ahol orvosi beavatkozás nélkül lehet fiatalodni. Bőrünk egy mezoterápia útján, speciális fiatalító koktél segítségével válhat még teltebbé sugárzóbbá.

Az egészséges táplálkozáshoz a hotel étterme a nemzetközi és a hazai konyha ötvözetével tápláló és változatos fogásokat kínál a nap minden szakaszában.

A Palace Hotel**** egyébként elkötelezett híve a környezetbarát megoldásoknak is, ezért amennyiben szállóvendégünk elektromos autóval érkezik, ingyenesen feltöltheti azt a szálloda mélygarázsában

Érdemes tehát Hévízre utazni, kikapcsolódni a négycsillagos hotelben, és a Hévízi-tóban, hiszen testileg és lelkileg is feltöltődhetünk az itt eltöltött idő alatt.

Kapcsolódó cikkek

Hévízi kikapcsolódás

Feledhetetlen kikapcsolódás Hévízen

Hévízen nagyszerűen ki lehet kapcsolódni.

Autóbérlés - egyre inkább kifizetődő

Egyre inkább kifizetődő az autóbérlés

Budapesten sem ritka a napi szintű torlódás az utakon, ezért is éri meg bérelni az autót.