Milyen lesz a jövő luxusfürdőszobája?

A különféle okoseszközök lassan életünk minden területére megérkeznek. Már nemcsak a telefonok, karórák és TV-k világában, hanem például a konyhában is kezd természetessé válni a legmodernebb technológia jelenléte. Természetesen a fürdőszoba sem lehet kivétel, bár itt lassabban válnak általánossá az újdonságok.
Milyen lesz a jövő luxusfürdőszobája?

A következőkben bemutatjuk a jövő luxusfürdőszobájának elemeit. Néhányukat már most megvásárolhatjuk, ha hajlandóak vagyunk nagyobb befektetésre, a többi viszont még nem érhető el.

Kádak luxusfürdőszobába

Neked is hosszú ideig tart beállítani a megfelelő hőmérsékletet? Szívesen hallgatnál zenét s lazulnál el megnyugtató fények között? Ezek mind gombnyomással megoldhatók, ha intelligens kádat vásárolsz, ráadásul még aromaterápiás adagoló is tartozik hozzá. Nincs más dolgod, mint kiválasztanod, mi szeretnél.

A környezettudatosságra is gondolnak a készítők. A jövőben ugyanis a rendszer képes megfelelő módon újrahasznosítani a tisztálkodáshoz használt vizet.

Még környezettudatosabb zuhany

Alapvetően több vizet spórolhatunk a zuhannyal, mint a kádas megoldással. A jövőben viszont már víztisztító berendezés is lesz a zuhanyban, így egy kis mennyiséggel is higiénikusan tisztálkodhatunk.

Természetesen a fényeket, a zenét és a masszázsfunkciókat a zuhanyban sem kell nélkülöznünk, de ezek már napjainkban is elérhetők beépítetten.

Intelligens WC

Távirányítóval szabályozható toalett már létezik, de a jövő az érintésmentes illemhelyé. Mindez automatikusan mozgó deszkával és érzékelős lehúzó funkcióval működik. Az ár egyelőre nagyon magasan mozog, de pár év múlva elterjednek majd ezek a berendezések.

Ha viszont inkább a mostani fürdőszoba stílusnál maradnál, a prémium Arezzo termékek kínálata maximális kényelmet biztosít a mindennapokra.

Többfunkciós tükör a jövőben

Azt hitted, a tükör csak azért van, hogy lásd benne az arcod? A luxusfürdőszobában már a következőket is tudja a tükör:

· bőranalízist végez

· sminktanácsokat ad

· megmutatja, hogy nézünk különböző fényviszonyokkal

· tetszőleg videót nézhetünk rajta

· érintőképernyőként működik

Luxus és egészség

Hamarosan valósággá válhat, hogy tisztálkodás közben akár a betegségeinket is kiderítsék az okoseszközök. A tudósok dolgoznak olyan berendezések kifejlesztésén, melyek például arcszínünk eltéréséből felismerik a problémát. Így rögtön értesíthetik akár a háziorvost. Ez a gondolat elsőre ijesztő, valójában viszont praktikus is lehet.

Összefoglalva: A jövő vívmányai a fürdőszoba területén is tartogatnak érdekességeket. Szerencsére nemcsak a kényelem és a luxus, hanem az egészség és a környezettudatosság irányába is halad a technológia. Hamarosan talán mindannyian kipróbálhatjuk a nagyszerű innovációkat.

Kapcsolódó cikkek

A legdrágább szövetfajták

A legdrágább szövetfajták

Ha drága anyagtípusokról van szó, a selyem a lista élén áll.

Melyik helyiségben mennyi az ideális hőmérséklet fűtési idényben?

Melyik helyiségben mennyi az ideális hőmérséklet fűtési idényben?

Te tisztában vagy, hogy mennyi az ideális hőmérséklet az egyes szobákban és helyiségekben? Cikkünkben erre a kérdésre kerestük meg a választ.

Betartva a szabályokat, a trambulin nagyon is biztonságos

Betartva a szabályokat, a trambulin nagyon is biztonságos

A trambulinon való ugrálás nem csak örömet jelent, de remek készségfejlesztő is.