Milyen lesz a jövő luxusfürdőszobája?

A különféle okoseszközök lassan életünk minden területére megérkeznek. Már nemcsak a telefonok, karórák és TV-k világában, hanem például a konyhában is kezd természetessé válni a legmodernebb technológia jelenléte. Természetesen a fürdőszoba sem lehet kivétel, bár itt lassabban válnak általánossá az újdonságok.
Milyen lesz a jövő luxusfürdőszobája?

A következőkben bemutatjuk a jövő luxusfürdőszobájának elemeit. Néhányukat már most megvásárolhatjuk, ha hajlandóak vagyunk nagyobb befektetésre, a többi viszont még nem érhető el.

Kádak luxusfürdőszobába

Neked is hosszú ideig tart beállítani a megfelelő hőmérsékletet? Szívesen hallgatnál zenét s lazulnál el megnyugtató fények között? Ezek mind gombnyomással megoldhatók, ha intelligens kádat vásárolsz, ráadásul még aromaterápiás adagoló is tartozik hozzá. Nincs más dolgod, mint kiválasztanod, mi szeretnél.

A környezettudatosságra is gondolnak a készítők. A jövőben ugyanis a rendszer képes megfelelő módon újrahasznosítani a tisztálkodáshoz használt vizet.

Még környezettudatosabb zuhany

Alapvetően több vizet spórolhatunk a zuhannyal, mint a kádas megoldással. A jövőben viszont már víztisztító berendezés is lesz a zuhanyban, így egy kis mennyiséggel is higiénikusan tisztálkodhatunk.

Természetesen a fényeket, a zenét és a masszázsfunkciókat a zuhanyban sem kell nélkülöznünk, de ezek már napjainkban is elérhetők beépítetten.

Intelligens WC

Távirányítóval szabályozható toalett már létezik, de a jövő az érintésmentes illemhelyé. Mindez automatikusan mozgó deszkával és érzékelős lehúzó funkcióval működik. Az ár egyelőre nagyon magasan mozog, de pár év múlva elterjednek majd ezek a berendezések.

Ha viszont inkább a mostani fürdőszoba stílusnál maradnál, a prémium Arezzo termékek kínálata maximális kényelmet biztosít a mindennapokra.

Többfunkciós tükör a jövőben

Azt hitted, a tükör csak azért van, hogy lásd benne az arcod? A luxusfürdőszobában már a következőket is tudja a tükör:

· bőranalízist végez

· sminktanácsokat ad

· megmutatja, hogy nézünk különböző fényviszonyokkal

· tetszőleg videót nézhetünk rajta

· érintőképernyőként működik

Luxus és egészség

Hamarosan valósággá válhat, hogy tisztálkodás közben akár a betegségeinket is kiderítsék az okoseszközök. A tudósok dolgoznak olyan berendezések kifejlesztésén, melyek például arcszínünk eltéréséből felismerik a problémát. Így rögtön értesíthetik akár a háziorvost. Ez a gondolat elsőre ijesztő, valójában viszont praktikus is lehet.

Összefoglalva: A jövő vívmányai a fürdőszoba területén is tartogatnak érdekességeket. Szerencsére nemcsak a kényelem és a luxus, hanem az egészség és a környezettudatosság irányába is halad a technológia. Hamarosan talán mindannyian kipróbálhatjuk a nagyszerű innovációkat.

Kapcsolódó cikkek

A környezetbarát élet - 7 egyszerű tipp a környezetbarát otthonhoz – mindenkinek érdeke.

7 egyszerű tipp a környezetbarát otthonhoz

A környezetbarát élet mindenkinek érdeke, hiszen minél kevésbé terheljük a környezetünket, annál nagyobb az esély arra, hogy egy boldogabb, élhetőbb életet teremtünk a következő generációnak.

Általános tudnivalók a gipszkartonokkal való munkáról

Általános tudnivalók a gipszkartonokkal való munkáról

Mit kell tudni a gipszkartonnal történő munkáról, s mik az előnyei?

Költözési útmutató főiskolai hallgatók számára

Költözési útmutató főiskolai hallgatók számára

Ha főiskolai hallgató vagy, valószínűleg új kollégiumba költözöl.