Fiatal lányokat kérdeztünk, milyen ajándéknak örülnének?

A tinédzsereknek, a fiataloknak nem is olyan egyszerű ajándékot vásárolni. Nagyon is mellé lehet lőni, hiszen a mai világban villámsebesen változik minden, legyen szó divatról, vagy bármi másról. Ráadásul a fiatalok a szociális média fénykorában élnek, amikor szinte semmilyen trend vagy irányzat nem maradhat és nem is marad sok ideig a csúcson, így a fiatalok ízlése, vágya, kedvence is pillanatok alatt változhat, módosulhat.
Fiatal lányokat kérdeztünk, milyen ajándéknak örülnének?

A mai fiatalok körében egy villáminterjút készítettünk, hogy kiderüljön, hogy mi az, ami lázba hozta őket néhány éve, és melyek azok a dolgok, amelyeknek még ma is örülnek, örülnének. Azaz mi is az örök sláger az életükben, amire nem nyomja rá a bélyegét a rohamtempóban változó világ és szépségtrendek, na meg az influenszerek által diktált egyéb dolgok, amelyeket illik követni és nekik is ezeket a trendeket utánozni. A cikkben 4 olyan ajándékötletről írunk, amelyeknek mindig örülnek a tini lányok, írjunk akármilyen évet, és ezt az sem befolyásolja, hogy éppen ki az influenszerek koronázatlan királynője.

Egy finom ital


A Berentzen likőrök pl. kedveltek a nők körében is. Az iDrinks webáruházban kapható pl. az alma, körte, coffee cream, őszibarack-málna, feketeribizli, maracuja és karamell ízesítésű Berentzen is.

Világítási eszközök

A tini lányok már nem gyerekek. Egyre több alkalommal alszanak egymásnál a barátnőikkel és ez az a korszak, amikor el kezdenek érdeklődni a fiúk iránt. Ez az álmodozás korszaka és ehhez kellőképpen romantikus környezetet kell teremteni. A tinik, a fiatal lányok imádják a merész megoldásokkal bíró világítótesteket, lámpákat, legyen szó egy diszkrét, a fésülködőasztal közelébe felszerelt sólámpáról, vagy egy éjjeli lámpáról, vagy egy falra szerelhető lámpafüzérről. Egy ilyen lámpának minden kamaszlány örül, főként azok, akik gyakran tartanak a barátnőikkel pizsamapartikat.

E-könyv olvasók

A tini lányokkal kapcsolatban kering egy tévhit. Mégpedig az, hogy nem szeretnek olvasni. Ez egész egyszerűen nem igaz. Nagyon sokan jelölik meg az olvasást, mint az egyik legkedveltebb szabadidős tevékenységet. Az viszont tény és való, hogy nagyon sokan már nem hagyományos, papír alapú könyveket olvasnak, hanem áttértek a digitális olvasásra. Éppen ez lehet az oka, hogy e-könyv olvasónak a legtöbben örülnek is, akármilyen alkalomból is kap valaki ilyen ajándékot. Hogy miért is olyan népszerűek ezek az olvasók? Rengeteg könyvet lehet egy e- book olvasón tárolni és élvezet azon olvasni. Semmivel sem rosszabb vagy nehezebb egy e-book segítségével olvasni, mintha egy hagyományos könyvet olvasnánk.

Bármilyen kütyü

A kamaszlányok minden olyan kütyünek örülnek, ami a legújabb trend szerint készült, legyen szó okostelefonról, laptopról, de sokan egy fényképezőgépnek, vagy más, a tehetségüket kibontakoztató eszköznek is örülnek. Lehet ez egy modern fényképezőgép, vagy más kütyü. Egy ilyen ajándékhoz azonban már jól kell ismernünk a megajándékozott lányt, de a megkérdezett lányok közül mindenki vigyorogva bólogatott, amikor erre a témára került a sor, úgyhogy egy ilyen ajándék biztos, hogy telitalálat lesz, akárkinek is szánjuk.

Márkás sminktermékek

A legtöbb tini szeret sminkelni. A megkérdezett tini lányok közül csak egyetlen lány nem jött lázba a szülinapra kapott sminkkészlet hallatán, a többiek azonnal ujjongani kezdtek, pedig csak beszélgettünk a témáról.

Kapcsolódó cikkek

Az Instagram nagyon népszerű - Az Instagramot is a nők uralják. Mi ennek az oka? – a fiatal lányok körében.

Az Instagramot is a nők uralják. Mi ennek az oka?

Az Instagram egyre népszerűbb a fiatal lányok körében. Sok lány szeretne olyan ismertté válni, mint az Instagram hírességei.

6 tipp a memória fejlesztésére - mitől lesz jobb a memóriám?

6 tipp a memória fejlesztésére

Szeretnéd, ha minél több szót megjegyeznél az angol nyelvtanfolyamon? Olvasd el 6 tippünket memóriád fejlesztésére, s mindjárt könnyebb lesz a tanulás.

Otthoni módszerekkel is - A szorongás enyhítése otthoni módszerekkel – csökkenthetjük a szorongást.

A szorongás enyhítése otthoni módszerekkel

A szorongást otthoni módszerekkel is enyhíthetjük. Mutatjuk is, hogyan.