A bőrdzseki mindig divatos marad

A bőrből készült kabátok és dzsekik fazonja és stílusa folyamatosan változik ugyan, de talán mindig is a divat világában maradnak, csakúgy, mint a farmerkabátok és dzsekik. Sokan kedvelik a bőrből készült ruhákat, mert sokféle öltözködést tesznek lehetővé és akármilyen is a személyiségünk, vagy éppen a stílusunk, biztos, hogy találunk olyan darabokat, amelyek jól állnak nekünk. A cikkben kicsit belépünk a bőrdzsekik világába, hogy megnézzük, milyen fazonban és stílusban készülnek ezek a darabok. Természetesen, mindenféle stílust nem tudunk bemutatni, hiszen nagyon változatos és szépséges darabok készülnek bőrből.
A bőrdzseki és kabát - A bőrdzseki mindig divatos marad – még manapság is nagyon divatos.

A bőr és a farmer jól megfér egymás mellett

Mint ahogyan a farmer is egy örök klasszikus darab, úgy tűnik, hogy a bőr és a bőrből készült kabátok és dzsekik is örök életűek lesznek. A két anyag remekül megfér egymás mellett, egyes esetekben pedig nagyszerűen kiegészítik egymást. Ráadásul, ha fekete bőrdzsekit veszünk fel, akkor nagyon sokféle színű és fazonú farmert választhatunk mellé.

A vagány lányok is találnak kedvükre valót

Sok nő nem fél a motoroktól, a motorozástól, azaz nagyon szeretnek kétkerekűn száguldozni. A motorozáshoz azonban megfelelő öltözéket kell felvenni. Mi lenne erre a legalkalmasabb, mint egy vagány bőrdzseki?

Romantikus dzsekit is találunk a kínálatban

A romantikus nők, lányok kedvelik az olyan ruhákat, amelyeket virágok díszítenek, hiszen a virág egy nagyszerű romantikus jelkép. Szerencsére, a romantikus személyeknek sem kell lemondani a bőrdzsekiről, hiszen nagyon szép, divatos, virágos, hímzett dzsekit lehet kapni a piacon, amely kabátot jól kiegészítenek a további romantikus kiegészítők, mint egy kalap, ékszer, vagy kendő.

Bőrdzseki és bőrnadrág

Nem csak a bőrdzseki nagyon kényelmes, hanem a bőrnadrág is. Aki szereti a bőrből készült holmikat, mindenképpen szerezzen be egy bőrnadrágot is, hiszen remekül harmonizál bármilyen bőrdzsekivel együtt és valóban nagyon kényelmes darabokról van szó.

Szoknyával is divatos

Az örök nők nem szívesen bújnak nadrágba. A bőrdzsekit szoknyával is hordhatjuk. Nincs olyan szabály, amely kimondaná, hogy a szoknya és a bőrdzseki nem jó párosítás. Még hidegebb időben is viselhetjük ezeket a darabokat együtt, ilyenkor a szoknyához húzhatunk egy menő harisnyanadrágot.

Az elegáns hölgyek is fellélegezhetnek

Az elegancia és a bőrholmik nem zárják ki egymást, hiszen bőrdzsekik között is akad olyan fazon, amely nagyon jól illik egy-egy elegáns felsőhöz, blúzhoz vagy inghez. Legyünk bátrak és kísérletezzünk, hiszen a bőrdzseki sokféle ruhadarabbal remekül harmonizál.

Hűvös időben is hordhatjuk

A bőrdzseki nem éppen a hideg időszak egyik kedvelt darabja, viszont nyugodtan vehetünk fel kötött pulóvert a kabát alá. Világosabb pulóverrel vehetünk sötétebb színű dzsekit, míg egy fehér dzsekihez a sötét felsők passzolnak igazán.

Bármilyen korosztálynak

Mint ahogy a farmert is viselheti fiatal és idősebb személy, úgy a bőrdzsekit is felveheti egy kamasz, és egy negyvenes nő is.

Természetesen, a fiatalabbak kicsit szabadabban öltözködhetnek egy bőrdzsekihez, míg az idősebbeknek leginkább a szolidabb, elegánsabb darabok javasoltak.

Kapcsolódó cikkek

A tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztása nőknek - gyöngy ékszerek

A tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztása nőknek - gyöngy ékszerek

Napjainkban egyre több nő visel ékszert, mint kiegészítőt, hiszen az ékszerek is öltöztetnek és lehetőséget adnak egy-egy dolog kihangsúlyozására.

Matróz mintájú ruhák

Matróz stílusú ruhák

A matróz stílusú kék-fehér csíkos darabok sosem mennek ki a divatból.

A nők megőrülnek a csinos szandálokért

A nők megőrülnek a csinos szandálokért! Okuk is van rá. Sok szép darab kapható a piacon

A nők többsége imádja a kényelmes és nőcis cipőket. Sok fazon kapható a piacon. Ezek közül mutatunk be most néhányat.