Kezdőlap

Rólunk


2012 szeptemberében egy maroknyi fiatal úgy gondolta, hogy az éterben jeleneleg fogható rádiók nem szolgálják ki megfelelően a fiatalok zenei- és információéhségét.

Az All In Party Radio az Internet legpörgősebb rádiója, amely napi 24 órában diktálja a trendet. A legütősebb és legdivatosabb zenékkel, djkkel, témákkal várunk. Hallgasd a zenefolyamot és az élő műsorainkat, velünk képben leszel a világ dolgairól. Ha egyszerre vagy őrült, trendi, merész és nyitott… akkor ez a Te rádiód!

Mecénásként Szeged három legnépszerűbb szórakozóhelyeit sikerült megnyerni és egy rendkívül egyedi megállapodásnak köszönhetően az egyik belvárosi klub emeletén lett kialakítva szigorúan non-profit és közösségi jelleggel az All In PartyRádió. Szlogenünk, a “Mindent Bele” jelképezi azt, hogy zeneileg és tartalmilag mindent beleteszünk, amire egy mai fiatal vagy fiatalos felnőtt igényt tart és ez a mai fiatalság mottója is lehet az élet tekintetében, hiszen úgy színes az élet, ha “Mindent Bele”-teszünk.

Egyetemisták, lelkes lemezlovasok, önkéntesek munkájából áll össze az a műsorfolyam, amelyben élő dj-mixek, buliközvetítések, kulturális programok, portréműsorok, tehetségkutatás, civil szervezetek, mentálhigiénés programok egyaránt helyet kapnak a célcsoportunknak megfelelően kialakított műsor és zenei arculattal.

Műsorszolgáltatásunkkal azt kívánjuk bizonyítani, hogy a 21. században, lépést tartva a korral és a technikával egy rádió műsora úgyis el tud jutni széles körhöz, hogy a hagyományos földi sugárzású FM technológiát nem hasznosítja. A rádió célcsoportjának kiválasztásánál egyértelmű volt, hogy a fiatalokat és fiatalos felnőtteket kell megszólítanunk, hiszen ők nyitottak és hajlamosak az új technikák kipróbálására, használatára, jellemzően eszköz is a rendelkezésükre áll. Alapvetően mi egy webrádió vagyunk, a fiataloknak megfelelően válogatott fiatalos zenékkel, tartalmakkal, műsorokkal és arculattal. Tehát adásunk főként az interneten hallgatható, néhány szolgáltató kábeltelevíziós és IPTV Webrádió kínálatában is már ott vagyunk. 2013 januárjától a két legnépszerűbb okostelefonos platformon, Androidon és iOS-en és elérhető adásunk. 2014 tavaszától pedig Szerbiában a Vajdaság területén több rádiós partnerrel közreműködve, osztott frekvencián az esti és éjszakai órákban az éterben is hallható adásunk!

2014 tavaszától a korábbi, szegedi székhelyről elköltözve, új tulajdonossal, de változatlan arculattal és tartalommal, immáron Szerbiából jut el hozzátok az All In PartyRádió.

RÓLUNK ÍRTÁK:

…bárhol, bármikor követheted a mobilodon Szeged és az ország egyik legütősebb rádióját….
szegedma.hu

…Azt kell, hogy mondjam, le vagyok nyűgözve az All In PartyRadio kapcsán! Ez zseniális vállalkozás, nagyon “2013-szagú”, végre egy rádió, aki lépést tart a korral…
Gyöngyi – Viacom Global Hungary Kft. – marketing kommunikátor

…Imádjuk az ilyen fajta kezdeményezéseket és azt azokat az energiákat, amik ezekből a fiatalokból jönnek…
szifon.com

…az interneten és okostelefonon működős csatorna nem csak a legújabb bulikról számol be, tájékoztatja az egyetemistákat és a fiatalokat az őket érintő legfontosabb tudnivalókról is, hangsúlyos közéleti szereppel működik…
delmagyar.hu

…műsoraival, akcióival és promócióival mindig is kiemelkedett a szokásos online rádiós mezőnyből. Az év elején megjelent mobilalkalmazásukat már közel 40 000 okostelefon tulajdonos töltötte le a készülékére…
szegedma.hu

Oszd meg: