Matróz stílusú ruhák

A matróz stílusú kék-fehér csíkos darabok sosem mennek ki a divatból.
Matróz mintájú ruhák

A matróz stílusú kék-fehér csíkos darabok sosem mennek ki a divatból, éppen ezért a nyári szettekben is bátran viselhetünk ilyeneket – ha pedig nincsenek, akkor a Tchibo webáruház heti ajánlata a segítségünkre siet, hiszen rengeteg olyan darabot találunk, amelyek vagy a csíkozásukkal vagy a mintázatukkal idézik meg ezt a vidám stílust. Ruhák, felsők és nadrágok mellett ágyneműk és kiegészítők közül is válogathatunk, hogy biztosan mindent megtaláljunk, amire szükségünk lehet a ruhatár feldobásához vagy megújításához!

A nyári melegben a legkellemesebb viseletet az olyan laza ruhák biztosítják, amelyek kellemesen, lazán követik a test vonalát, miközben anyaguk is kényelmes viseletet biztosít.A sötétkék, kötélmintás jersey ruha, amely S-től XXL méretig található meg a kínálatban, tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek, hiszen bőrbarát, tiszta biopamutból készült, A-vonalú, bő fazonja pedig teljesen szabad mozgást biztosít. A sötétkék alapon nyomott, fehér kötélmintát a mellrésznél található piros, horgony alakú hímzett részlet dobja fel, de ejtett vállai is csinos megoldásként járulnak hozzá az összhatáshoz.

A női midiruha szintén S-től XXL méretig vásárolható meg – ezen a kék és fehér csíkokhoz pirosak is társulnak a színesebb összhatás érdekében. A bőrbarát, tiszta biopamutból készült ruha derékrészén megkötővel szabályozható a bőség, alul pedig oldalhasítékkal ellátott szegélyek gondoskodnak a szabad mozgásról. Ejtett vállai és kerek nyakkivágása mellett csinos és érdekes apró részlet a mellrészen található, kék színű horgonyos hímzés is, amivel a ruha tökéletes összhatást kelt – akár strandon, akár egy városi, rohangálós napon viseljük majd!

Ha ruha helyett külön alsót és felsőt választanánk, akkor is érdemes alaposan körülnézni a kínálatban: 36-tól 48-as méretig kapható a magas biopamut-tartalommal készült 7/8-os nadrág, amely könnyű kreppanyagával, hosszanti irányú kék-fehér csíkozásával, valamint elöl és hátul is végigfutó élével elegáns és figyelemfelkeltő, mégis kényelmes darabként kerülhet be a nyári ruhatárba. Derekán övbújtatók, rejtett gomb, valamint kapcsos zár és cipzár is található, így könnyű le- és felvenni a nadrágot, amelyen elöl két bevágott zseb, hátul pedig két díszfarzseb is található.

A sötétkék alapon apró, fehér horgonyos mintával díszített ¾-es sztreccsnadrág kényelmes és rugalmas anyagán oldalsó cipzár biztosítja a könnyű öltözködést, alsó szegélyén pedig oldalhasítékok találhatók a tökéletesen szabad mozgás érdekében. Az S-től XL méretig elérhető darab derékrésze rugalmas és nem vág be, így különösen jó választás lesz azoknak az örökmozgóknak, akiknek a csinos megjelenés mellett különösen fontos az egész napos kényelem is!

36-tól 48-as méretig kapható a sötétkék színű bermuda rövidnadrág, melynek kényelmes és rugalmas anyagában magas biopamut-tartalom biztosítja a bőrbarát érzést. A derékrésznél övbújtatókkal és cipzárral ellátott darab bal zsebnyílásánál kontrasztszínű, piros horgonyos hímzés található, de ez a minta díszíti a rajta található gombot is. Ötzsebes fazonjának köszönhetően a legfontosabb apróságok számára is elegendő helyet találunk, miközben a nadrág igazán laza, mégis csinos viseletet biztosít a melegebb nyári napokon is.

A nadrágokhoz remekül passzoló felsőket is szép számmal találunk a kínálatban: a puha, kevert pamut-modál anyagkeverékből készült pólóblúz például két szín és minta kombinációjával is elérhető, S-től XXL méretig. A rugalmas derékrészével optimálisan illeszkedő, lezser, ejtett vállakkal és kerek nyakkivágással készült felsőből a kék alapszínűt fehér horgonyos minta, míg a fehér alapút sötétkék kötélminta díszíti, emellett az alsó szegélyen apró fémlemezke is található rajtuk.

A csinos kék-fehér csíkos anyagból készült félhosszú ujjú pulóver megjelenését bordás kötésű, narancssárga szegélyek dobják fel: ezek az ujjak végén, a derékrészen és a kerek nyakkivágásnál is megtalálhatók az S-től XL méretig elérhető felső esetén. Enyhén előrehozott vállvarrását mutatós gomboláspánt díszíti, lezser szabása pedig kellemesen követi a test vonalát, hogy a felső egész nap kényelmes viseletet biztosítson.

Szintén S-től XL méretig szerezhető be a sötétkék alapon különböző szélességű, rávarrt zsinórokkal díszített ¾-es ujjú felső, melynek kellemesen puha, kevert anyaga biopamuttal készült. Kerek nyakkivágása, alul pedig oldalhasítékokkal ellátott szegélye van, így teljesen szabad mozgást biztosít, hogy egész napos viselet esetén is garantált legyen a kényelem a rávarrt zsinóroknak köszönhetően tengerész összhatást keltő felsőben.

A biztonsági hátizsák szintén a kék-fehér csíkos vonalat erősíti, ezen belül is a sötétkék szín a hangsúlyosabb: ráhajtható fedele, valamint fémmegerősítéssel ellátott pántjai azok, amelyek ezzel a színnel készültek. Az állítható hosszúságú pántokat a megerősítésnek köszönhetően nehezebb elvágni, de a táska külső anyaga is strapabíró, hogy kiállja mind az időjárás, mind egy nehezebb nap kihívásait. Csinos megjelenése mellett a praktikus belső elrendezése is figyelemre méltó, a felül piros pánttal összehúzható főrekeszében ugyanis két cipzáras rekesz is található, hogy mindennek meg legyen a helye a táskában!

Matrózmintás a 3 darabos tárolótáska szett is, amiben különböző méretű kis táskákat találunk: a legnagyobb méretűben, amely kék-fehér csíkos, akár cipőt is elhelyezhetünk, míg a kisebbek (egy kék táska, fehér kötélmintával, valamint egy narancssárga ezüstszínű horgony hímzéssel) úti dokumentumok vagy egyéb, kifejezetten apró tárgyak tárolására lehetnek alkalmasak. A 100% poliészterből készült táskákon apró fülek találhatók, amelyekkel könnyedén rögzíthetők hátizsákra vagy akár övre is.

A csinos nappali megjelenés mellett az éjszakák kényelméhez is találunk megoldásokat a kínálatban: egy- és kétszemélyes szettet is beszerezhetünk a 100%-ban biopamutból készült kétoldalas renforcé ágyneműből, amely kék-fehér csíkos mintával készült, egyik oldalán nagyméretű, narancssárga, nyomott horgonymintával, mutatós, kontrasztszínű kéderrel, valamint praktikus cipzáras kialakítással. A hőmérséklet-kiegyenlítő és nedvszívó szett finom, sűrű szövésű anyaga kellemesen öleli körül a testet éjszaka, hogy reggel igazán kipihenten ébredhessünk.

Szintén kétféle minta található a kétoldalas perkál ágyneműhuzat oldalain: az egyik oldal fehér alapon kék kötélmintás, a másik pedig épp ennek az ellenkezője. A finom, sűrű szövésű anyag ennél a szettnél is tiszta pamutból készült, ráadásul ez a szett is megvásárolható mind egy-, mind kétszemélyes verzióban. A hőmérséklet-kiegyenlítő és nedvszívó huzatok ebben az esetben is cipzárral készültek, hogy ne csak az éjszaka legyen kellemes bennük, hanem a fel- és lehúzásuk is a lehető legegyszerűbb legyen!

A teljes kínálat természetesen ezúttal is rengeteg további megoldást tartalmaz, legyen szó öltözködésről vagy otthoni dekorációról, így érdemes alaposan átböngészni az összes lehetőséget!

Kapcsolódó cikkek

Vásárlási útmutató: ruha ajándékba

Vásárlási útmutató: ruha ajándékba

A hagyományos születésnapi és karácsonyi ajándékötletek között is örök klasszikusnak számítanak a ruhaneműk.

A magassarkú cipők mind a nők, mind a férfiak által kedveltek – mindkettőnek más okból

A magassarkú cipők mind a nők, mind a férfiak által kedveltek – mindkettőnek más okból

Tudta, hogy a magassarkú cipőket, ezt az elegáns, mindkét nemnek hízelgő cipőtípust a férfiak találták fel?

A tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztása nőknek - gyöngy ékszerek

A tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztása nőknek - gyöngy ékszerek

Napjainkban egyre több nő visel ékszert, mint kiegészítőt, hiszen az ékszerek is öltöztetnek és lehetőséget adnak egy-egy dolog kihangsúlyozására.