Kezdőlap

Gólyák! Sorakozó! A szemeszter a Tisza DOKK-on indul!

23 augusztus 2017 Főoldal szabadidő zene


Augusztus utolsó csütörtökén, mi több utolsó napján valamennyi gólyának izgalmas estét kínál a szegedi Tisza DOKK a Huszár Mátyás Rakparton. A naplementével indul az őrület, ahol a vodka narancs, vodka-málna és vodka szóda adagok 400 Ft-ért pörögnek, hogy az egymással való ismerkedés még lazábban menjen. Itt az idő megismerni a többi gólyát, a többi partyarcot és a szegedi éjszakák császárait egy hajnali tartó megindulásban.  Hódítsd meg a vizet, az éjszakát és a csoporttársakat!

Ez még csak a kezdet.. szó szerint, hiszen mostantól minden leendő alkalommal az ősszel újranyíló Retro Klubban a mi kontónkra bulizhatsz. Érkezz meg az augusztus 31-i Student Semester Start Partyra éjfélig és kapd fel a 2017-es Retro Klub kártyád, amivel december 30-ig az összes Retro-s bulira hajnali egyik ingyen jöhetsz! Az átvételhez szükség van a felvételi értesítő másolatára vagy fényképére vagy bármi igazolásra, miszerint gólya vagy!

Party naptárba, órarendbe bevésni, többieknek szólni, augusztus 31-én pedig irány a Tisza DOKK!

Oszd meg ezt a cikket a Facebookon és ha rád mosolyog a szerencse, egy üveg vodkára a vendégünk vagy a buliban! Sorsolás augusztus 30-án szerdán este 8-kor a Tisza DOKK Facebook oldalán!

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás