Kezdőlap

Tripla nyitóhétvége és nappali szezonkezdés a Tisza DOKK-on

1 június 2017 Főoldal szabadidő


Számunkra is hihetetlen, de már hatodik alkalommal kezdődik a szegedi Tisza-parton a nyár állandó szezonális izgalma, a Tisza DOKK!

A pünkösdi hosszú hétvégén tripla dózisban adnak ízelítőt a nyár legjobb bulijaiból a Huszár Mátyás rakparton. Első körben már-már hagyományosan a június 2-i éjszaka az elektronikus zene szerelmeseinek kedvez, hiszen a Sing Sing népszerű Carbon estjeinek nyári kiadása tökéletes zenei csemegét ad a műértő közönségnek. A szombat esti lázat pedig a legtáncolhatóbb slágerek csillapítják június 3-án szombaton. A hosszú hétvége jóvoltából az idei nyitás egy harmadik, ráadás estét is lehetővé tesz, így az új generáció képviseletében JoerJunior és a június 4-én Pünkösdi bónusz bulival lesz teljes a nyitó hétvége.

Nem elfelejteni tovább azt sem, hogy tartva a szokásokat, a szerda esték is a Tisza DOKK-ról szólnak majd… a Candy Session, a csajos meglepetésekkel és kényeztetésekkel és a legénekelhetőbb zenékkel a hét közepének színesítéséért dolgozik az idei szezonban is, ahol csajoknak éjfélig nincs belépő szerdánként (június 14-ig 00:30-ig)!

Mi több, hogy a HATodik szezonkezdés igazán HATásos legyen… június 18-ig valamennyi Tisza DOKK-os bulin, a hölgyeknek 00:30-ig nincs belépő! Tehát mostantól szerda-péntek-szombat: Tisza DOKK

Az átmulatott éjjelek után rövidesen jöhetnek a napközben hűsölések is, hiszen a szezonnyitó hétvége után 2 héttel, június 12-én hétfőtől már napközben is látogatható a DOKK 13 órától. A megszokott frissítők, limonádék, coolerek, kávékülönlegességek, smoothie-k mellett a tavalyi sláger, az eredeti kávébomba is új, szín- és ízpompás variációkban oldja a nyári forróságot a hét minden napján.

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás