Kezdőlap

Cuki: Nastia kislánya iskolájában zenélt

2 november 2016 Főoldal zene


A 29 éves Ukrán lemezlovas egy teljesen új közönség felé “nyitott”.

Számtalan ország iskolájában divatos a “mutasd be szüleid munkáját” órák. Ezen alkalmakkor a lurkót aput vagy anyut rángatják be a osztályterembe, ahol a kíváncsi tekintetek előtt megilletődött szülő elmeséli vagy jobb esetben bemutatja a munkáját. Így történt ez Nastia-val is múlt pénteken.

“Nem voltam lusta bevinni egy részét az otthoni stúdiómnak az iskolába és beszélni a djskedésről. Elmagyaráztam a gyerekeknek, hogy miről szól a lemezlovaskodás, ki a lemezlovas, hogy működnek a berendezések és mit jelent elektronikus zenét játszani bakelit lemezről.”

A dj-szépség két bakelitlemez-játszót, keverőt, monitort hozott az osztályba, hogy megmutassa az alapokat az osztálynak, illetve ők is kipróbálhassák magukat, mi több egy exkluzív mini-szettet is tolt a kicsiknek.  Külön figyelmet érdemel az esetben készült videóban a kislánya, aki láthatóan nagyon élvezi, hogy édesanyja az osztállyal osztott meg tudományát.

Jah, és hogy milyen amikor egy csapat gyerek áll a keverőpulthoz? Nah ilyen:

Számunkra persze a legérdekesebb az, hogy egy jó öt évvel ezelőtt, igaz már akkor is anyukaként, de messze nem anya szerepben tündökölt a Sing Sing-ben!

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás