Kezdőlap

Ütős szezonkezdés a szegedi Sing Sing-ben!

12 szeptember 2016 Főoldal zene


A nyári fesztiválszezon és pihenés után újra teljes gőzzel dübörög a szegedi Sing Sing Music Hall, Carbon sorozata. Szeptember 17-én egy erős kezdés, Magyarországon ezen a bulin először a techno legújabb, jövendőbeli nagyágyúja Enrico Sangiuliano.

Ha a szakma krémjét kérdezzük, hogy manapság ki készíti a kortárs techno trackek legjobbjait, szinte kivétel nélkül Enrico Sanguliano nevét mondják az elsők között. Nem véletlenül, a Beatport slágerlistái sem mutatnak mást, mint hogy a horzsolósabb darabok között, manapság megkerülhetetlen név. Detroittól-Amszterdamig az zenéitől hangos valamennyi klub és fesztivál, kiemelve a Drumcode égisze alatt megjelent Moon Rocks című tracket, amely kihagyhatatlan darabja manapság minden valamire való techno bulinak.

Olaszország legújabb techno exportcikke Magyarországon először a szegedi Sing Sing-ben lép fel szeptember 17-én, többek között a világot már meghódító hazai szupersztár Jay Lumen társaságában és a Carbon partyk állandó szereplőivel Mateo & Spirit-tel és a házigazda RobinFutaki-val. A szeptemberi indián nyár pedig még lehetőséget ad a teraszos jelenlétre, így a napfény városának népszerű partysorozata a Dubszerda is kollaborál Erro és Pipe jóvoltából az ősz egyik legjobban várt techno eseményén.

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás