Kezdőlap

Tesis Szezonnyitó WarmUp? Nem is kérdés HOL!

12 szeptember 2016 szabadidő zene


Alig vártuk, hogy végre elkezdődjön az őszi klubszezon és vele együtt a kedd esti Tesis Bulik szezonja is, mely közel kéthetente felpezsdíti a város hétköznapi éjszakai életét a Retro Klubban és a Sing Sing-ben!

Szeptember 13-án a szezon indítását a Sing Sing-ben tartja Dj Lennard, JoerJunior és Vicktor Smith… a Tesis Buli dreamteamje. Tudjuk jól, mi több számtalan helyről már megerősítették, hogy kisebb-nagyobb csapatok verődnek ilyenkor össze egy kellemes és gazdaságos alapozásra. Ezt szeretnénk megsegíteni hagyományteremtő jelleggel szeptember 13-án, a Tisza DOKK fedélzetén!

A Tesis Buli hivatalos WarmUp-ján a Tisza DOKK-on már este 6-tól lemezjátszókhoz állnak a lemezlovasok és hangolnak rá mindenkit az esti őrületre a Tisza DOKK szépséges helyi adottságait kihasználva. Ingyenes belépés, teraszos, italozós pörgés a szezonnyitó kora estéjétől Dj Lennard, az AceLine és JoerJunior társaságában!

Ez mind szép és jó, de most jön a lényeg és talán a LEGNAGYOBB dobásunk! A különleges alkalomra HIHETETLEN italakciókat találtunk ki nektek:

  • 4 cl Ballantines
  • 4 cl Jim Beam
  • Vodka-szóda Málna
  • Vodka-szóda Lime

Hogy mi a közös bennük? Az, hogy ezek egységesen 299 Ft-ba kerülnek szeptember 13-án 18 és 23 között a Tisza DOKK-on… IGEN! 299 FT…. az egyik, a másik, a bármelyik, az összes…. MIND! 🙂 A város legkedvezőbb warmup árai a Tisza DOKK-on, utána pedig irány a Sing Sing és beröffentjük a Tesis Buli szezont!

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás