Kezdőlap

Carbon: Zárul a szezon

5 május 2016 szabadidő zene


Izgalmas szezont zárt a régió legkomolyabb elektronikus zenei sorozata, a Carbon. A széria, amelyről már országszerte beszélnek az idei évadban olyan nemzetközi neveket tudott pulthoz állítani, mint Industrialyzer, ANNA, Julian Jeweil, Gary Beck, Paul Ritch, Sasha Carassi, Victor Ruiz. Ezek mellett hazai hangok ínyencei is találtak kedvükre valót, hiszen befutott nagyágyúk és feltörekvő tehetségek egyaránt csillogtatták tudásukat minden egyes alkalommal, például: HOT X, Jay Lumen, Secret Factory, Sanfranciscobeat, Gabor Kraft, GAGA, Robin Futaki, Sikztah, Mateo & Spirit, Metha, Shabaam, Obrotka, Ascaloon, Nigel Snorter, Akos Veecs, Guba, Blabo, Mirror, Pipe.

Minden egyes fellépőnek és persze vendégnek is óriási köszönet jár, hogy ilyen gigantikus és jó hangulatú estéket sikerült összehozni, ami e kettő elegye nélkül nem jöhetett volna létre. Hamarosan közeledik a nyár, a fesztiválok szezonja, jönnek az openair bulik, a teraszos, strandos pörgések, így a Sing Sing falait szeptemberig megkíméljük a ritmusainktól, de ősszel újra feltámad a Carbon, amelyre már most izzítjuk magunkat.

A szezon zárásaként pedig a Sing Singet még utoljára “horzsolunk” egy kiadós bulival, ahol itthonról GAGA, Mateo & Spirit, Robin Futaki, Guba, Blabo és Mirror pakolgatja majd az ütemeket. Izgalmas és húzós este lesz, mi több a szezon utolsója, így kár volna kihagyni.

Ha belépőt nyernél vagy szívesen innál a mi kontókra, akkor IDE KATTINTS és JÁTSSZ!

carbon

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás