Kezdőlap

Kustánczi Lia hétfő esténként pörgeti

27 április 2016 zene


Májustól felpörgetjük a hétfő estéket… mert ki mondta, hogy a hétfő csak rossz lehet? Este 8-tól egy órában az itthoni és a nemzetközi terepen is egyaránt népszerű és nem utolsó sorban őrjítően szexi Dj Lia Kustánczi jelentkezik legfrissebb Liaison című műsorával. 60 perc a legfrissebb és legkomolyabb ritmusokkal.

Kustáczi Linda Lia nevével először a 2005-ös „Playmate of the Year” verseny döntősei között találkozik a közönség, ami után Lia keresett glamour modellé vált, majd a CKM Bikini Team csapatkapitánya lett, több magazin címlapjáról nézett vissza, mint péltául a Pesti Stílus, a Maxim és a német SFT, továbbá leszerződött olyan ismert cégekkel, mint az AXE – amelynek több éven át a reklámarca lesz -, vagy a Misso Fashion – amely cégnek nemcsak a kiemelt támogatottja, hanem országos turnéjának vezetője is egyidejűleg.

A 2009-es év jelenti számára egy azóta is tartó korszak kezdetét, amikor is a zene iránt érzett szeretet egy új szintre emelkedik. A modellkarriert továbbra sem hanyagolja, de ekkor már ideje nagy részét az énektanulásra, és zenére fordítja. 2011-ben már minden energiáját és idejét a zenének szenteli. Technikáját folyamatosan csiszolja, 3 CD-játszóval zenél. Lia energikus, változatos, meglepetésekkel teli szettjeit a közönség imádja. A 2012-es évben a DJ-producer karrier töretlenül ível felfelé. Januárban leszerződik a német PBA Artist Managementtel, innentől egymást követik a felkérések, többek között meghívást kap a Forma 1 Monaco-i futamára is zenélni, de nagy sikert arat az LMFAO turnéjának prágai állomásán is. Munkájának sikerességét semmi sem igazolja jobban a visszahívásoknál. Szintén az év elején a méltán világhírű lemezkiadó, a Kontor kiadja egyik dalát a „Wicked Game”-et, ami már a megjelenés előtt rangos nemzetközi slágerlistákon landol. A British Dance Chart-on pedig az előkelő 2. helyig jut! A nem várt siker hatására még több energiát fordít a produceri munkára. Még ebben az évben debütál a TV2 tehetségkutatójának, a Megasztár 2012-es férfi hangjával közös projektje a Partyrockers. A Lia által képviselt és közkedvelt Dance műfajt vadították meg Talán Attila rockos hangulatú világával. A klubokba szánt dal színtiszta táncparkettre termett produkció, amit az énekes hangja és sajátos, érzelem dús dallamvilága tesz teljessé. A következő single, a ’Hear Me’ remixeit olyan nevek készítik, mint Mike Newman, Jorge Montia & Coqui Selection, vagy a Muzikfabrik. A single a Tune Brothers által jegyzett, nagymúltú Housesession kiadón jelent meg. Ideje nagy részét most is stúdióban tölti, továbbá számos koprodukcióban vesz részt egyidőben, itthon és külföldön is elismert producerekkel.

Lia számtalan külföldi fellépése és rezidenciája mellett hétfő esténként mostantól az All In PartyRádió hallgatóit is elvarázsolja. Add át magad a varázslatnak és füleket ránk hétfőnként!

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás