Kezdőlap

MegBubee-ztuk a hétvégét

22 február 2016 Főoldal szabadidő


Az All In PartyCrew duplázott a hétvégén, azaz két helyszínen is felpezsdítettük a hangulatot. Értsétek ezt most szó szerint, hiszen pénteken a magyarkanizsai Ifjúsági Otthonban, szombaton pedig a szegedi Sing Sing-ben mutattuk be új kedvencünket, a Bubee-t.

A hétvégét Szerbiában, a Vajdaságban kezdtük, ahol egy őrületes All In Party Carneval-t tartottunk a szokásos ajándék-dömpinggel, kiegészülve a Bubee-val, amely a hűs buborékokkal kirobbantott mindenkit a hétköznapokból. A közönség imádta, mert vagány, mint egy fémdobozos üdítő és az átlátszó csomagolás pedig bizalmat ébreszt és azonnali késztetést a felfrissülésre. Magyarkanizsa közönsége jelesre vizsgázott bulizásból és a régóta téli álmát alvó éjszakai élet várhatóan ismét visszatér a vajdasági városba, mostantól reméljük minél többször.

Az első fejezetet letudva, másnap állandó bázishelyünk, a Sing Sing közönségét ajándékoztuk meg egy pezsdítő élménnyel. Az éjszakai folyamán egyébként nem kisebb név, mint az Év Mainstream DJ-je közönségszavazás 2015-ös győztese, Metzker Viktória pakolta az ütős zenéket a Suck My Disco februári összejövetelén. Az este elején folyt az ízválasztás a Citrom-Menta, Eper,  Meggy, Gyömbér, Narancs és Pinky Fruit ízek között és egy döntetlenre mernénk kihozni a küzdelmet.

Hamarosan újra találkozhattok az All In PartyCrew-val és a Bubee-val az éjszakában, addig is keresd az egyedi csomagolású frissítőket a polcokon és persze az éjszakában egyaránt!

A buli képei ITT (Magyarkanizsa) és ITT (Sing Sing) láthatóak!

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás