Kezdőlap

Lennard és Gabriel B rapperekkel szövetkezett

9 február 2016 Főoldal zene


A klubok és házibulik elsőszámú slágerének babérjaira tör Lennard és Gabriel B legújabb alkotása, a Rázzad meg. A két DJ és producer hazánk méltán híres rappereit kérték fel közreműködőnek, az idén 15 éves Hősök formációból. Eckü és Mentha, mint szövegírók és rapperek csatlakoztak a projekthez:

“Örömmel fogadtuk és kíváncsian vártuk a közös munkát. Hasonlóan – mint pár évvel ezelőtt a Nobody Moves A-do-gat közreműködés – kimozdított bennünket a komfortzónánkból. Tudjuk, hogy a Rázzad meg közönsége a mi bulijainkra is ellátogat, tehát bőven van közös pont. A szövegért nem lesz Kossuth-díj, de nem is baj. Szép csajok vannak a klipben, a rendezés és a zenei alap profi, szóval jó volt a hangunkat kölcsönözni Lennard-nak és Gabriel B-nek” – mondta el Eckü.

Az alkotók a klubok közönségének széleskörű zenei ízlését kívánják kiszolgálni, de céljuk a házibulikat is meghódítani.

“Elsősorban magyar szöveget akartunk a zenéhez és mindenképp két srácot kerestünk, karakteres, karcos dumával. Így jutottunk el Eckühöz és Menthához. Szinte elképzelhetetlen volt, hogy bevállalja a két rapper, de nagy örömünkre, összejött, köszönet érte a BURN energiaitalnak. Maximálisan elismerjük a fiúk munkásságát, most pedig közös zenénk is van velük. Ez egy megvalósult álom.“ – nyilatkozta DJ Lennard.

A Rázzad meg videóklipet, Guba Gergő és Birinyi Tamás rendezte, forgatta, vágta, animálta.

Az alkotók:

Lennard 13 év dj tapasztalattal a háta mögött, a szegedi egyetemi bulikon keresztül vált ismertté. Nevéhez fűződik a lassan országos ismertségű TESIS BULI brand és bulisorozat. Rendszeres vendég lemezlovasa a budapesti egyetemi életnek és a nyári fesztiváloknak. 2014-ben megnyerte az országos MR2 Petőfi DJ versenyét. Dj szettjei az energiáról, a meglepetésekről és a tudatosan felépített, szórakoztató előremutatásról szólnak. Egy igazi Lennard dj szettben soha nem lehet tudni, mi lesz a folytatás.

Gabriel B idén 10 éve dolgozik DJ-ként és producerként egyaránt. Szerzeményei között olyan slágerek szerepelnek, mint a “Melody” és a “Dallam”. Dolgozott már együtt Nagy Adrival, Bozsek Márkkal, a Flamemakers-el, Chris Lawyer-el és Bricklake-el, illetve remixeket készített többek között Boginak, Newiknak, az Ocho Machonak illetve a svéd Alex Pricenak és Tocadisconak is.Lemezlovasként külön utakon járó Lennard és Gabriel B évek óta barátok és lassan 3 éve dolgoznak együtt közös zenei projecteken. Első közös daluk a Freedom/Szabadon országosan számos rádió és dj játszási listájába bekerült és hetekig TOP 10-es felvétel volt a Mahasz Dance listáján. Legutóbbi dalukat Szakács Gergővel készítették el, “Lépnünk kell” címmel. Ehhez videóklipet is forgattak, és több rádión a mai napig rotációban szól, illetve 27-ik hete tanyázik a Mahasz Dance Top 40-ben!

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás