Kezdőlap

Legyél TE a bulikirály – Egy fullos szilveszteri bulipakkért!

3 december 2015 Főoldal szabadidő


Közeledik az év vége, az óév utolsó és az újév első nagy bulijának éjszakája! Szeretnénk felturbózni ezt az estét néhány igazán különleges partyarcnak. Keressük a szilveszter 4 legnagyobb bulikirályát! 4 forduló, 4 hét, 4 bulikirály!

Mert mi kell a jó bulihoz?: Innivaló, ennivaló, beugró, társaság… ezt mind megoldjuk, neked már csak magadat kell hoznod. Munícióként pedig megdobunk egy általad választott 1 literes minőségi itallal (Whiskey, Rum, Vodka, Gin, Tequila, Gyomorkeserű, stb.), egy 60 cm-es PizzaMonkey óriáspizzával és egy belépővel a Sing Sing Music Hall valamint a Retro Klub szilveszteri mulatságára. Igen… ez a sok cucc mind a TE szilveszteredet dobhatja fel, így garantáltan Te leszel a Bulikirály! Négyfordulós játékunk során keressük szilveszterig a partyra, pizzára és italra éhes arcokat! Szerintünk TE vagy az egyik.

Érdekel? Jöhet? Kéred? Adjuk!

Válassz egy helyet, hogy hol csapatnád szilveszterkor és ha megvan, kattints a nevére és az esemény odalán (ahol egyébként minden részletet megtudhatsz a bulikról, kattints a JÁTSZOK gombra… ha ez megvan, már benne is vagy a heti sorsolásban. Ha alapból több eséllyel szeretnél indul és persze biztosra mennél, akkor mindkét helyre is kattinthatsz bátran!

Szóval, hol szilvesztereznél?:
SING SING MUSIC HALL
RETRO KLUB

Eddigi nyertesek:

  • Bánfi Norbert, Szeged – 1997-06-23 (1 hét)
  • Kun Edina, Jászberény – 1985-05-01 (2 hét)
  • Szepesi Tamara, Szeged – 1996-04-15 (3 hét)
  • Kocsis Nóra, Szeged – 1994-04-15 (4 hét)
Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás