Kezdőlap

Fuss színesben, sztárokkal: Color Futás Szeged

11 szeptember 2015 Főoldal szabadidő


A szó szoros értelmében üde színfolt a város rendezvényei között a hagyományteremtő jelleggel megrendezett Color Futás amely Szegeden először Szeptember 12-én indul a Dóm Téren! A 3 kilométeres távot bárki könnyen teljesítheti a saját tempójában, hiszen a rendezvény célja nem a verseny, hanem a közös mozgás és kikapcsolódás öröme. Ami színessé teszi a futást az a verseny távja alatt 500 méterenként felállított Color Pont, ahol tetőtől talpig különböző színnel szórják be a futókat, így aki teljesíti a teljes három kilométert, igencsak színesen fut be a célkapun.

A hangulatról az esemény sztárvendégei és arcai gondoskodnak: Sarka Kata, Katus Attila, Kulcsár Edina, Rippel Feri, Nagy Adri. Fellépnek továbbá a Color Parkour-ösök is jönnek egy látványos bemutatóval.

A futást követően indul a buli és a koncert a Dóm Téren, hiszen Caramel, Kasza Tibi és Nagy Adri ad koncertet, illetve Dj Lennard pörgeti közben a legjobb klubzenéket, a műsor irányításáról pedig Molnár Balázs gondoskodik. A Color Futás után pedig színes afterparty a Retro Klubban!

Akár szeretnél futni, akár nem (de miért ne szeretnél? 🙂 ) tökéletes kikapcsolódás és élmény kicsinek és nagynak a város első Color Futása, szeptember 12-én délután 4-től a Dóm Téren!

Játssz ajándék belépőkért!

★ Jegyárak (Elővételben 2015.09.11-ig):
► Elővételben: 1.990 Ft
► Diáknak helyszínen is: 1990 Ft

★ Jegyárak (már csak a helyszínen 2015.09.12-én):
► 17:00 óra előtt: 2.490 Ft
► 17:00 óra után: 2.990 Ft

A futás első 2000 résztvevője ajándék pólóban részesül, a polókat a helyszínen lehet átvenni S-M-L-XL méretekben. Gyertek fussunk együtt, a jó időt megrendelték és meg is érkezik! 😀

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás