Kezdőlap

SZIN-re léptünk!

24 augusztus 2015 Főoldal szabadidő


Augusztus 24-én indul a Szegedi Ifjúsági Napok, ahol kedvenc zenekaraid és lemezlovasaid búcsúztatják a nyarat, amelyből idén sem maradhat ki az All In PartyCrew! Keresd hostesseinket a Szegedi Ifjúsági Napokon, töltsd le mobilalkalmazásunkat és regisztrálj egy All In VIP Kártyát magadnak, hogy ajándékot kaphass!

Minden nap szinte reggeltől másnap reggelig várunk a fősétányon az ülőmedence mellett az All In Party-Zone-ban, ahol jéghideg hűsítők, különleges kávébombák gondoskodnak arról, hogy a bulit mindig teljes erőbedobással tudd nyomni, de ha rápörgetnél még, arra is vannak ötleteink. Különleges longdrinkek, koktélok, shot-ok és persze új kedvencünk a literes Vodka-Walk teszik teljessé az All In fesztiválélményt.

Hozzánk bármikor jöhetsz egy picit punnyadni a babzsákokban, csekkolhatod a programokat az ingyenes wifin, feltöltjük a mobilod, miközben szólnak az All In PartyRádió legütősebb zenéi egész nap! Esténként pedig, amikor már kellően hangulatban vagytok Ti is és Mi is… félelmetes Karaoke bulival adunk magunkból mindent! 🙂

Hozzuk a népszerű partyállatainkat is, amelyeket bárki megkaphat ha az XXL koktélok, Kávébombák vagy a Vodka-walk partypalack vásárlásakor gyűjti az All In pontokat! Ne felejtsd a hashtaget: #ALLINPARTY … nem kérjük hiába… az ALLINPARTY hashtaggel ellátott, publikus Instagram postok feltöltői között naponta sorsolunk ki 1-1 Vodka-Walkot, Kávébombát és egy XXL koktélt, a SZIN végén pedig egyéves All In Aranykártya talál gazdát, amivel a Sing Sing, a Retro Klub és a Tisza DOKK összes bulija ingyen látogatható bármikor egy éven át!

SZIN-ezd ki velünk a nyár utolsó nagy buliját!

PARTYALLAT_FLYER

ROSE_FLYER MACIFROCCS_FLYER KAVE_FLYER2 LIMONADE_FLYER KAVE_FLYER VODKA_FLYER TEQUILA_FLYER MOJITO_FLYER SOR_FLYER PINACOLADA_FLYER BALIBU_FLYER BLUELAGOON_FLYER

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás