Kezdőlap

All In Rakpart Pizza: A jó bulik középpontja!

14 augusztus 2015 Főoldal szabadidő


Örömmel jelentjük, hogy megjött a Pizza, amely garantáltan feldobja az összes haveri összeröffenést, a házibulikat, a bandázós, beszélgetős estéket és persze (nem mellesleg) az éhséget is messze űzi. Az All In PartyRádió és a PizzaMonkey GasztroGyermekeként mostantól TE is megrendelheted az All In Rakpart Pizzát! Rendeld ki a rakparti ücsörgésre, a házibuli kellős közepére vagy az éhes haverok nyugtatására a 4 db húszcentis választható pizzát, ajándék szósszal amelyhez perforált All In Dobozt kapsz, így a doboz könnyedén 4 darab papírtányérra téphető! Ha pedig nem fogyott el az összes, de továbbállnál, a doboz alja másodpercek alatt szállíthatóvá teszi a megmaradt falatokat.

Amitől pedig igazán All In a pizza, a sok-sok ajándék, ami a bónuszban jár! Egyrészt azonnal mellékelünk egy zacskó szotyit, mert a baráti beszélgetések rágcsával az igaziak… kipattintható a dobozból a már jól ismert MonkeyMoney, amivel ajándék pizzát, PizzaMonkey-s pólót, bögrét és egyéb meglepiket gyűjthetsz magadnak… tettünk a dobozra még egy kivágható italkupont, amit a Tisza DOKK fedélzetén válthatsz be éjfélig, és a fincsi pizza után egy italra azonnal a vendégünk vagy… és ha ez még nem volna elég egy másik kivágható kupont is találhatsz a dobozon, amiből ha összegyűjtesz 10 darabot, DOKK belépő is üti a markod mindez csupán 2490 Ft-ért!

Mire vársz még? Válaszd ki az ízeket és rendelj egy All In Party Rakpart Pizzát, hogy az éhségeden kívül a szomjadat és a bulivágyadat is csillapíthassuk! Hívd a PizzaMonkey monkeyvonalát a 06-30-222-5000-es számon vagy rendelj a www.pizzamonkey.hu oldalon!

Az All In RakpartPizza közvetlen rendeléséhez IDE KATTINTS!

unnamed

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás