Kezdőlap

All In Girl: Noémi

7 augusztus 2015 All In PartyCrew Főoldal


Folytatjuk sorozatunkat amelyben az All In PartyCrew tagjai mutatkoznak be. Sorozatunk következő hőse a 21 éves Noémi, aki már huzamosabb ideje a csapat tagja, így kellő tapasztalattal rendelkezik a bandában való munkát illetően.

Eredetileg Nagymágocson élt és ott is nőtt fel, majd nagyjából két évvel ezelőtt a tanulmányai miatt jött Szegedre és itt is vert gyökeret. Az új város új barátokat és ismerősöket is hozott, az All In Crew másik tagjával Domával olyan szoros a kapcsolata, hogy a közelmúltban közös albérletbe is költöztek. Társasági emberként imád a barátaival lenni és egy jó közösségbe tartozni. Újabban ha ideje épp engedi olvas vagy csak egyszerűen sétálgatással szellőzteti ki a gondolatait. Zenei fronton mindenevő és stílusbeli tűrőképességét a két bátyjának köszönhetően fejlesztette magasra.

Imádja a jó bulikat, a nyarat és a napsütést. Szereti a gyerekeket is, igaz a babysitterkedést még nem próbálta, de a lurkókkal könnyen megtalálja a közös hangot. Noémi bátyjainak jóvoltából 5 gyerkőc is futkározik olykor körülötte. Régi nagy álma, hogy a fővárosban élhessen életvitelszerűen, bár nem szeretne mindenáron felköltözni, ezt jelenleg csak a tanulás kapcsán tudná elképzelni.

Album Not found

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás