Kezdőlap

Holi Color Party 2. – Augusztus 15-én újrázunk

28 július 2015 Főoldal szabadidő zene


Ezerrel pörög a nyár számtalan élménnyel és programmal, de mi sem unatkozunk! 🙂 Júliusban Szeged első Holi Color buliján már bizonyítottunk, július utolsó péntekén pedig a Vajdaság elsőszámú klubjában, az Atlantis Gardenben celebráltunk egy bombasztikus Holi Color bulit. Ezrek szürke nyarát színeztük ki és még a TE nyarad is színesebb lehet. Az All In PartyRádió már bizonyított, a legtöbb HOLI-s arc nálunk pörgött és Augusztus 15-én Te is csatlakozhatsz ismét a többezres családunkba, hiszen újra találkozhatunk a szegedi Partfürdőn!

A szegedi HOLI COLOR Party második felvonása ezúttal a szépséges NIA EVEN irányításával támad, de lemezjátszókhoz áll még Gabriel B., Vicktor Smith, WellDan és Dj Feca is. A hangulatért ezúttal is MolnárBé felel!

Az előző bulihoz hasonlóan ismét él az Online EarlyBird jegyelővétel (igaz már csak korlátozott számban), amely 1499 Ft-ért ad belépési lehetőséget a Holi Color 2-re, ajándék Holi Porral! KATT IDE és vedd meg most, gyorsan az EarlyBird jegyek egyikét, amíg van. Ha lecsúsztál volna az EarlyBirdről vagy kényelmesebb személyesen elintézni, akkor minden nap 13 és 20 óra között várunk a Tisza DOKK fedélzetén (Szeged, Huszár Mátyás Rakpart 1.), ahol 1990 Ft-ért kaphatod meg az elővételes belépőd, szintén ajándék Holi Porral! A jegyvásárlásnál legyetek körültekintőek, hogy a fenti módszerek és helyek segítségével vegyétek meg elővételben a belépőtöket, hiszen mostanában szerveződnek hasonló kezdeményezések és nem szeretnénk ha bárki is téves információk alapján tájékozódna!

Ha nem láttad volna, akkor összeszedtük az eredeti Holi Color Party hangulatot az eddigi bulijaink képeivel, amelyek már bizonyítottak:

Szeretnél ingyen belépőt és Holi Port? Kattints ide és játssz!

Megtetszett? Rajta vagy? Benne vagy? Katt ide és csatlakozz!

Holi Color Party #1 – Szeged – Official AftermovieITT a Holi Color Party #1 aftermovie! Következő Party: Augusztus 15. – Szeretnél egy ajándék partyállatot a következőre?Irány az allinparty.hu/holicolor oldal és a lap alján szúrd be a Holi Color Party #1-n készült fotódat (NE A VIDEÓ ALÁ, hanem a fenti weblapra!), tageld be a rajta szereplő ismerősöket és az augusztus 15-i Holi Color Party #2-n ajándék partyállatot kapsz! Ha pedig a videóban fedezted fel magad, nyomj egy printscreent, kommenteld be az allinparty.hu/holicolor weblap alján a hozzászólásoknál és szintén jár a partyállat!

Posted by All In PartyRadio on 2015. július 15.

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás