Kezdőlap

Tuti tipp a kánikula ellen: BeachBall Habparty Szombaton!

20 július 2015 Főoldal szabadidő zene


Félelmetes méreteket ölt a hőség országszerte, ezért az All In Party csapata, a Tesis Buli és a TöDe Party közreműködésével azonnali segítséget nyújt a kánikula és persze az unalom ellen. Július 25-én már déltől várunk mindenkit az újszegedi Partfürdő területén, ahol a nappali láblógatós, pancsolós lazulástól a kora esti bulizásig veled leszünk a nyár egyik legjobb bulijában.

Számtalan programmal várunk: Lesz sörpörgő, strongbody fight, óriás buborékfújás, vízibomba csata, strandfoci, strandröpi, frizbi, tollaslabda, egész nap zene és persze buli a lemezlovasaink jóvoltából, illetve pancsolás több medencében. Ami pedig lényeg, no meg az igazi hűsítés a nagy melegben a HABPARTY, amely az ország egyik legkomolyabb habos megmozdulása lesz, hiszen a Partfürdő egyik nagymedencéjét óránként többször árasztjuk el töménytelen mennyiségű habbal!

Hogy milyen is nagyjából egy ilyen habos sztori, itt találhatsz egy kisebb képes gyűjteményt!

Kapd fel a pacskert, gyere lazában hiszen ez a szombat a lazulásról és a hűsölésről szól majd az újszegedi Partfürdőn! A belépő 1600 Ft amely magában foglalja a Strandhasználatot, a strandparty, a habparty és a programokon való részvétel lehetőségét is! A beugrókat elővételben is megveheted július 24-ig minden nap a Tisza DOKK fedélzetén (Szeged, Huszár Mátyás rakpart 1.), ahol elővételes jegyed mellé ajándék felfújható partyállat is jár ajándékba!

Ha szeretnél belépőt vagy partyállatot nyerni, IDE KLIKKELJ!

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás