Kezdőlap

Holi Color Party: Őrületes siker elsőre, jön a folytatás

8 július 2015 Főoldal szabadidő zene


Hatalmas izgalommal és sosem látott lelkesedéssel futottunk neki Szeged első Holi Color Partyjának július 4-én a szegedi Partfürdő területén. FOTÓK ITT! Az időjárás szerencsére kegyes volt hozzánk, így semmi nem tudta elvenni a jókedvét a többezer bulizó HoliArcnak és szándékosan nem fiatalt írtunk, hiszen a város első Holi Partyja a tizenéveseken kívül megmozgatta az egyetemistákat, de a maszatos arcok között találkoztunk a huszas évek második felében és a harmadik X első felében lévő vidám figurákkal. Figurákról jut eszünkbe… valóságos party-állatkert lett a partfürdőből, hiszen nagyon kapósak voltak az All In PartyÁllatok, amelyeket a többi rendezvényünkre is viszünk mostantól.

A kezdő ritmusok a Jégdisco, a TöDe és SáRa Partyk rezidense, Dj Feca valamint az EMKÁS estek felelőse, John Hunzjee jóvoltából szólaltak meg, majd érkezett az Év DJ-je, a 89.5 Music FM Music Killerje, Dj Newik, aki első ízben mutatta meg tudományát nálunk és egycsapásra táncba hívta az addig piknik hangulatban lévő csapatot. Miután Newik kellően begyújtotta a rakétákat, következett a Vajdaság elsőszámú lemezlovasa, Dj Noyz, akit az All In Team a Trenjevac/Oromhegyi Atlantis Gardenjének rezidensekét ismer igazán. Az utolsó órákat pedig a TöDe, SáRa és persze Retro/Dokk rezidens WellDan szurkálta meg, az utolsó csapást pedgi a Tesis Buli házigazdája Dj Lennard mérte a tömegre. Repült a színes Holi Por, pörögtek a látványelemek, emelkedtek a kezek és partyállatok. Egy soha nem látott különleges buli volt… és lesz is… mert ha azt hitte bárki is, hogy hagyjuk a nyarat veszni: TÉVED!

Rögtön július 25-én, lazító jelleggel jön egy napközbeni lazázás. A Tesis Buli, az All In PartyRádió és a TöDe bemutatja: Summer BeachBall Habparty – Képzeld el a partfürdőt fényes nappal, ahol már délután elkezdjük a lazulást. Csobbanhatunk a medencében, mehet a strandröpi, ihatjuk a hűsítő drinkeket, közbe megy a sörpong és a többi vízparti játék, pörgetik a dj-k és az egyik medencében pörög a habparty. Nem rossz igaz? Július 25., Partfürdő… vésd be… a többiről majd később.

Augusztus 15-én pedig megismételjük a megismételhetetlent. Jön a Holi Color Party 2! A helyszín ismét a partfürdő és ismét a magasba repülnek a Holi Porok, a partyállatok és persze a kezek! Dj Feca és Welldan házigazdáskodása mellett lemezjátszókhoz áll a Tesis Buliból Vicktor Smith, Gabriel B. és az est fővendége, a szépséges Nia Even

Early bird jegyek 1499 Ft-ért már kaphatóak online, ajándék Holi Porral, de elővételben is váltható a Tisza DOKK-on 1999 Ft-ért, szintén ajándék porral. Ha nem szeretnél lemaradni, kattints ide az eseményért, ha pedig nyernél belépőt vagy Holi Port, akkor ide klikkelj!

Album Not found

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás