Kezdőlap

Minden kérdésedre ITT a válasz: Indul a Tisza DOKK

11 június 2015 Főoldal szabadidő


Eljött az idő, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba! Az allinparty.hu elmagyarázza mindenkinek, hogy pontosan miként indul a Tisza DOKK idei szezonja. Összegyűjtöttük az elmúlt hetek és napok legtöbbet elhangzott kérdéseit, reméljük mindenki képben lesz.

“Mikor nyit a Dokk?”
Legelőször június 12-én fogad vendégeket a Tisza DOKK.

“Több nyitóbulit és szezonnyitót is láttam a neten, most akkor mi van?”
Az idei Tisza DOKK kínálat több, különböző tematikájú bulit tartogat a partyarcoknak, így szinte mindegyik bulitípus kap egy-egy indító estét.

“Ez baró, de tegyünk már rendet. Mikor melyik van?”
Június 12-én pénteken a Boat On sorozat szezonnyitója lesz. Naplementekor indul a mulatság és reggelig tart. Ez a buli a kéthetente csütörtökönként zajló underground zenei bulik első estéje lesz.

“Az oké, de 12-e péntek… most akkor mi van ezekkel a csütörtökökkel?”
A június 12-i indítás után a Boat On, underground zenei bulisorozat minden második csütörtökön várja az elektronikus zenére fogékonyabb közönséget. Erről részleteket és az összes ilyen zenei stílusú dátumot ITT gyűjtöttük össze.

“Tiszta sor… akkor először júni. 12. péntek és utána kéthetente csütörtök. Na de mi van a többi bulival, amin nem tuc-tuc megy?”
Na itt jön a lényeg! Június 13-án a Retro Klub utolsó szombatja átkerül hozzánk, tehát már rögtön másnap lehet bulizni a legjobb mai zenékkel. A 100%-os DOKK nyarat június 17-én szerdán kezdjük meg a populárisabb vonallal, ahogy szoktuk a szerdai Candy Session buli első alkalmával, valamint 19-én és 20-án, pénteken és szombaton végérvényesen elindul a szezon.

“Mennyi a korhatár?”
Ahogy ez elmúlt években is, idén is valamennyi rendezvényünk 18+os, tehát nagykorúak vehetnek részt az eseményeinken!

“Csajos szerda? Erre csak lányok jöhetnek?”
Nem. Ez a város egyik legnépszerűbb nyári, hétköznapi bulija, ahol annyi az érdekes a hölgyeknek, hogy már este 9-től keződik a kényeztetés és kb. éjfélig meg sem állunk a dologgal. Utána pedig teljes gőzzel indul a buli, reggelig. Ezen a bulin a legcsajosabb és legpopulárisabb pop, dance és rnb zenék mennek. Ezt mindenki tudja énekelni, erre mindenki tudja rázni.

“Mi ez a csajos kényeztetés a teraszon?”
Fontos, hogy ez csak a szerdai buli alkalmával lesz. Ez annyit tesz, hogy a Candy bárt és az idei szezonra tartogatott újdonságainkat és finomságainkat (legyen az ital vagy étel) a hölgyek tesztelhetik és kóstolgathatják rengeteg kitűnő itallal egymást közt, tehát a fent említett időszakban éjfélig a teraszon csak hölgyek lehetnek, de a Tisza DOKK többi része egész rendezvény alatt a fiúknak is nyitva van, éjféltől pedig mindenki arra megy, amerre akar.

“Mi van a hétvégékkel?”
Az első normál hétvégénk (mivel a június 12-i péntek egy tematikus buli nyitóbulija lesz ugyebár) június 19-én pénteken és június 20-án szombaton lesz. Fontos, hogy június 13-án, szombaton a Retro Klub utolsó szombatja már nálunk lesz a szuper idő miatt, így 13-án is már buli van nálunk, mai slágerekkel. Az igazi Tisza DOKK-os 19-i nyitó bulit a korábbi évek hagyományaihoz híven fehér témára fűzzük fel, így mindenkit arra kérünk ha tud érkezzen legalább fehér felsőben. A péntek és szombati bulikon a legjobb mai slágerek fognak szólni, olyanok, amiről majd ez a nyár szól.

“Azt hallottam, hogy az első bulikra csak meghívottak jöhetnek. Ez igaz?”
Nem. Valóban kaptak partnereink és törzsvendégeink meghívót az első néhány estünkre, de ez valójában egy formális meghívó néhány különlegességgel a számukra, de az összes buli, valamennyi rendezvény bárki számára látogatható.

“Mennyi a belépő? Lesz valami ingyen?”
Az alapbelépő 1000 Ft a szerda, péntek és szombati napokra. Ha ettől különbözne a belépő ára, ezt külön úgyis jelezni fogjuk. A csütörtöki underground buli igazán különleges vendégeket tartogat, így a belépő is más lesz, de erről pontos információt mindig az allinparty.hu oldal és a Tisza DOKK Facebook oldal tud. Ingyen a hölgyek jöhetnek, mégpedig a szerdai napokon éjfélig. (Ugye nem felejtettük el, hogy ez különösen azért izgalmas, mert szerdán már este 9-től indul a kényeztetés csak csajoknak?!)

“Nekem van valamilyen VIP kártyám. Az jó lesz ide?”
A Tisza DOKK idei szezonján a következő belépőket fogadjuk el: Zöld/Fekete papír alapú 2015-ös VIP belépő (1 személyre, 1 alkalomra), Ezüst vagy aranyszínű fekete plasztik 2015-ös All In Kártya (1 vagy 2 személyre, állandó belépő), Ezüst vagy aranyszínű fehér plasztik 2015-ös DOKK VIP kártya (1 vagy 2 személyre szóló, állandó belépő). Ezen felül más színű és típusú kártyákat NEM fogadunk el!

“Nappal is lesztek?”
Persze. Már jópár napja ha figyelitek a Tisza DOKK Facebook oldalt, akkor láthatjátok hogy végtelen mennyiségű kávé és italkülönlegességel készültünk, őrületes frissítők, koktélok és shot-ok, mi több vödrös és extra szervírozású különlegességek várnak mindenkit, aki beülne egy kicsit a teraszra beszélgetni, hűsölni, napozni. Idén először nemcsak ital, de étel is lesz, igaz korlátozott mennyiségben, de szenzációs árakon és igazán durva finomságokkal. Ezt egy külön Facebook alkalmazásban fogjuk eljuttatni azoknak, akik erről értesítést kérnek és nem szeretnének lemaradni a z egyedi, személyre szóló, limitált ajánlatokról.

“Melyik nap lesztek nyitva? Tényleg bármikor lemehetek inni egy smoothie-t vagy egy limonádét akár egyedül vagy akára haverokkal?”
Miután lefutott az első teljes értékű hétvégénk (ez június 19. és 20.-a), akkor onnantól fogva, hogy elüti a delet az óra lehet jönni és élvezni a szegedi nyarat a Tisza partjáról. Szinte minden napra tartogatunk valami újat, gyertek minél többször ne csak bulizni, hanem csak úgy lazulni is. Nem fogjátok megbánni.

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás