Kezdőlap

Village Festival 2015 – Megruházunk VIP-esen az Amnesia Szegeddel!

8 június 2015 Főoldal zene


Hamarosan ismét jön a Vajdaság egyik legkomolyabb bulija, amikor is egy éjszakára minden partyarc egy irányba halad: Atlantis Garden, Tresnjevac. A tavalyi elsöprő sikerű premier után újra színpadra és pulthoz állnak a népszerű előadók és dj-k! Június 19-én, a szünidő első igazi napján sarokba dobjuk az iskolatáskát, polcra dobjuk a tankönyveket, elfelejtjük a tanárokat és a koránkelést mert az oromhegyesi Atlantis Garden egy szédületes open-air bulival vár minden nyárra éhes fiút és lányt.

A 2015-ös menetrendben igyekeztek a szervezők minden igényt kielégíteni és az egyéjszakás kalandba belesűríteni mindent, ami lehetséges, így a színpadon lesznek:
► AK26 (FARKASOK)
► MR.BUSTA
► KATAPULTDJ FEAT SZASZA
► HORVÁTH TAMÁS & RAUL
► DJ LENNARD
► ALL IN PARTYRADIO (MEET THE TWIINS feat. MOLNÁRBÉ)
► warm up by: NOYZ

Az idei évben mint láthatjátok az All In PartyRádió-t is meghívták, hogy pörgessük fel a hangulatot, mi pedig köszönettel vettük a meghívást és a MeetTheTwiins csajokkal együtt jövünk, hogy kimaxoljuk az estét. Szeretnénk ha más is kimaxolná, ezért az ilyenkor szokásos nyereményjátékot is csúcsra járattuk. Szeged és a környék legnagyobb Amnesia üzlete jóvoltából megruházunk 2 partyarcot és fullos VIP csomaggal tesszük felejthetetlenné az estét és garantáljuk, hogy ez lesz életed legjobb egyéjszakás kalandja!

Először is látogass el a nemrég megnyílt, de egyúttal a környék legnagyobb Amnesia üzletébe, Szegeden a Londoni körút 3. szám alatt az ÁRKÁD Szeged -1. szintjén, nézz ki magadnak valami igazán menő cuccot, hogy miben csapatnád a Village Festivalon vagy miben látnád szívesen a párod. Ha ez mind megvan, akkor játssz velünk, hogy TE nyerd meg az All In Party-Amnesia VIP csomagot, amely a következőket tartalmazza:

► 5000 Ft-os Amnesia ÁRKÁD Szeged utalvány
► VIP belépő a 2015-ös Village Festival-ra
► Backstage Pass, amivel bemehetsz a kulisszák mögé és első kézből pacsizhatsz vagy fotózkodhatsz a fellépőkkel
► Egy üveg All In PartyBumm pezsgő a backstage-ben

A játékhoz KATTINTS IDE!

Nyerd meg TE az  All In Party-Amnesia VIP csomagok egyikét és nyisd jól a nyarat! Az előző év fesztiváljának képeit ITT, ITT, és ITT találod, ha pedig az Árkádban jársz, nézz be a vadiúj Amnesia üzletbe, vagy nézz körül a galériában.

Album Not found

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás