Kezdőlap

Boat ON: Teljes fordulatszámon!!!

2 június 2015 Főoldal zene


A 2015-ös szezonban is a Tisza Dokk lesz Rob!n nyári rezidenciája. A szezon június 12.-én kezdődik és szeptember 3.-án ér véget. Ebben a szezonban maga mellé társul Mateo & Spirit akiket nem kell bemutatni senkinek, Kecskemét legifjabb és legtehetségesebb művészeiről van szó. Hármuk barátsága már évek óta tart, és idejét érezték egy közös klubestnek ezen a nyáron.


Ahogyan hallottuk (értesültünk) az Underground Tisza Dokk esték házigazdái már lázasan készülnek az idei szezonra így tessék készülni, őrült egy mulatság lesz ha fenegyerek nekimennek a szegedi éjszakának.. Mi pedig szívesen fogadtuk, izgatottan várjuk mit hoznak ki a fiúk az éjszakából!

Tovább fokozzuk a hangulatot és Rob!n vendégfellépő neveit sem titkoljuk tovább, Magyarország legnevesebb underground dj alakulata már biztosan Szegedre látogat a Tisza Dokk-ra: Jay Lumen, Sanfranciscobeat, Secret Factroy, Sikztah, Mateo & Spirit stb. stb.


A tervek között szerepel még egy EXCLUSIVE buli amiről egyenlőre többet nem mondhatunk el, de annyit elárulhatunk, hogy egészen biztosan nagyot fog szólni!

Szem, bugyi és torok tehát nem marad szárazon! Ahogy már említettük június 12-én begyújtjuk a rakétákat, és nagyon durván bekezdjük a nyarat. A rég nem látott arcok már késő délután a Tisza DOKK-on, akár egy laza grillezésen vagy könnyed koktélozgatáson átbeszélhetik az elmúlt időszakot vagy sztorizgathatnak napestig. Régóta tudjuk, hogy az éjszakák szebbek, mint a nappalok, így miután a nap utolsó sugaracskája is lekacsintott, kezdődik a hajnalig tartó mulatság.

Este 8-ig, amíg lemegy a nap HAPPY HOURS, avagy nincs belépő és az italok féláron, majd éjszaka Rob!n, PPalms, Pipe valamit vendégeik, Mateo & Spirit fog bemelegíteni az idei év első, már sokak által várt HANG OUT partyjára júnus 20-án, amikor veled is találkozunk Sándorfalván a megszokott helyen. Szóval június 12. és 20. első körben ennyit véss a naptárba… A június 12-i szezonnyitó részleteit és az esemény itt találod, ha szívesen csatlakoznál, a szezon többi bulijáról, akcióiról és játékairól pedig az alábbi gyűjtőeseményben tudhatsz meg mindent:

ITT!

Ne felejtsd el nyereményjátékainkat se, hiszen koktélokat, belépőjegyeket és számtalan izgalmas dolgot rejteget a NYERJ! menüpont!

Boat On, HAJÓRA FEL!

Album Not found

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás