Kezdőlap

Wake Up Szeged: Elővétel = ezressel olcsóbb!

13 május 2015 Főoldal zene


Nyakunkon a szezon egyik legjobban várt partyja, a Wake Up Szeged második kiadása. A felejthetetlen februári Sportcsarnokos őrület után május 15-én a Sing Sing Music Hall arénáját töltik meg a legjobb dj-k, várhatóan a legjobb közönséggel. Eljött az idő, hogy levezessük a tanév végi hajrá vagy akár az érettségi feszültségeit és egy estére belekóstoljunk a nyári fesztiválhangulatba. Egyedi színpad, fény és hangtechnikával, speciális effektekkel és látvánnyal készül az idei Szegedi Ifjúsági Napokat is szervező Next Wave a nagyszabású partyra!

A hangulatról az EDM egyik ikonikus producere és dj-je, a német TUJAMO gondoskodik, de ott lesz a haza modern tánczene egyik atyjának számító Bárány Attila, a vajdasági klubélet egyik legismertebb figurája Billy Sizemore, az EDM “boyband”-jének számító Drop The Cheese, a Dél-Alföldi klubélet és a Tesis Bulik kedvence Dj Lennard valamint Roberto is pulthoz áll, hogy felejthetetlen legyen az éjszaka. FIGYELEM a kapuk este 10-kor nyílnak és reggelig nincs is megállás!

A belépő mindössze 3490 Ft, ami egy ekkora partyért és egy ilyen line-upért mindenképp baráti, ellenben a szervezők most is gondoltak az előre gondolkodókra így a buli napjáig 1000 Ft-al olcsóbban lehet megkaparintani a Wake Up Szeged karszalagját! 🙂

Értékesítési pontok:
Ticketportal országos jegyirodahálózata
✪ Sub-Tropical Utazási Iroda (Tisza Lajos krt. 58.)

Az All In PartyRádió persze nem lenne hű önmagához, ha nem rendezne erre is játékot, így esélyt még érdemes adni a szerencsének is. Nyereményjátékunkat ITT találod!

★★★ Wake Up Szeged Official Aftermovie ★★★Köszönjük nektek ezt a csodás élményt! Hamarosan újra találkozunk!Video: Pro Media Video Production (cam/edit: Ürményi Róbert)Music: Drop The CheeseTracklist:DVBBS & Dropgun feat. Sanjin – Pyramids (Original Mix)Bassjackers – Savior (Original Mix)Katy Perry ft Stadiumx & Taylr Renee, Elephante – Dark Horse At The Moon (Daniel Thomasso Mashup)Drop The Cheese – Unicornity (Original Mix)

Posted by Next Wave on 2015. február 25.

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás