Kezdőlap

VÉGRE: All In Kártya átvétel a Vajdaságban

8 május 2015 Főoldal


Régi ígéretét valósítja meg az All In PartyRádió, ugyanis május 9-én szombaton Szerbiában is átvehetőek lesznek az All In PartyKártyák!

Az eddig regisztrált partyarcok már régóta kérték, hogy a Vajdaságban élőknek is könnyítsük meg a kártyaátvételt amely végre valahára május 9. délutánján össze is jön. Május 9-én déltől, délután 4-ig várunk egy vidám délutánra a magyarkanizsai Venezia Pizzériában (Kanjiža, Subotički put 2.), ahol a korábban regisztrált, de még át nem vett All In PartyKártyádat átveheted, vagy ha nincs, akkor a munkatársaink segítségével könnyedén regisztrálhatsz magadnak egy kártyát!

Érdemes átvenni a kártyát, illetve regisztrálni, ugyanis hamarosan a délvidék több pontján is haszonnal forgatható lesz a kártya és sok-sok bónuszra és kedvezményre váltható.

Az All In PartyMedia játékkal is kedveskedik, ugyanis ha ezen a napon a helyszínen veszed át All In PartyKártyádat, akkor bekerülsz a napi sorsolásba, melynek fődíja egy 1 éves All In AranyKártya, amellyel a Tisza DOKK, a SING SING Music Hall és a Retro Klub valamennyi rendezvényét ingyen látogathatod! De sorsolunk még All In PartyBumm pezsgőket és egyéb meglepetéseket!

Sőt, All In Kártya regisztrációval immáron jogosult vagy a nyereményjátékainkra is a www.allinparty.hu/nyeremenyjatek weblapon, ahol akár a Tiéd lehet a Balaton Sound Official bérletek egyike is!

►►VAN MÁR ALL IN KÁRTYÁD?
Akkor irány a www.allinparty.hu/card cím, jelentkezz be és ellenőrizd az adataid! Szükség esetén pótold a hiányzóakat vagy frissítsd a pontatlanokat!

►►NINCS MÉG ALL IN KÁRTYÁD?
Irány a www. allinparty.hu/card cím és kövesd az egyszerű lépéseket!

►►NEM TUDOD ÁTVENNI SZEMÉLYESEN?
Semmi gond! Küldd el egy ismerősödet elég csak felmutatnia egy arcképes igazolványod vagy annak fényképét (pl. egy mobilon).

Találkozzunk május 9-én a magyarkanizsai Venezia Pizzériában!

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás