Kezdőlap

New Level Empire – Elkészült a SZIN-himnusz

7 május 2015 Főoldal szabadidő zene


Az EDM rajongók kedvence, a New Level Empire ezúttal egy izgalmas kollaborációval indítja a nyári szezont, amely mostantól a nyár végéig tuti, hogy valamennyi jó buliban dübörög. Mi több, a szegedieknek különösen kedves lehet az új kislemez, hiszen a Sun Of The Sun, a 2015-ös Szegedi Ifjúsági Napok hivatalos himnusza.

A New Level Empire új erőre kapott, és a fesztiválszezont egy szerethető és táncolható himnusszal nyitja meg. Zola ezúttal is angolul énekel, azonban a csavar történetben a Kelemen Kabátban formáció egyik oszlopos tagja, Horváth Boldizsár, azaz Szerecsenkirály, aki természetesen magyarul rappel a dal új verziójában.

A kollaborációt, amit a vendég tiszteletére Sun of the Sun 2015-re kereszteltek, mindkét fél igazán a sajátjának érzi, mi pedig reméljük, hogy valóban a nap gyermeke lesz ez a felvétel, és óriási slágerré válik az elkövetkezendő hónapokban. Nyár végére pedig tessék megtanulni, hiszen augusztus végén, az újszegedi Partfürdőn a Szegedi Ifjúsági Napokon is sokszor elhangzik a dal, amely a nyárzáró fesztivál hivatalos himnusza lett. A szegedi fesztivál és a zenekar együttműködése nem újkeletű, hiszen az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára, a Dal-ra komoly kampányba fogott a SZIN-csapata, hogy a bécsi döntőn a New Level Empire legyen a befutó. Igaz az osztrák fővárosban nem a banda képviseli Magyarországot, de a hazai fesztiválnyarat mindenképp, mégpedig ezzel a dallal.

Klip már elkészült, naná, hogy csupa SZIN jelenettel.

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás