Kezdőlap

Ha igazi élmény kell: CAMPUS FESZTIVÁL

23 április 2015 Főoldal zene


Idén is az ország legkomfortosabb fesztiválja címet “pályázza” meg a debreceni Campus Fesztivál, amit ráadásul egy erős programkínálat tesz majd még biztosabbá. A Nagyerdei Stadion környezetének köszönhetően az Artisjus-díjas kelet-magyarországi rendezvény hazai viszonylatban a legszínvonalasabb fesztivál helyszín, ahol tavaly már több mint hetvenezren buliztak.

A húszhektáros terület infrastrukturálisan jól felszerelt: a WC-k, mosdók, sétáló utak, és szökőkutak mellett, ott van a stadion látványos építménye benne a több mint ezer négyzetméteres egyedülálló buli-arénával, és a kulturális programok centruma, a fesztivál emblémájaként is ismert, frissen felújított 100 éves Víztorony is. A programkínálat teljes, a markáns névsorban olyan ismert előadók szerepelnek, mint a brit drum and bass DJ és zenei producer Wilkinson, nagyszabású koncertet ad Ákos, a Tankcsapda, és a Quimby, valamint a nagyerdei rendezvényre érkezik a holland jazz díva Caro Emerald, és a legenergikusabb brit zenekar az Enter Shikari is. A műfajában sokszínű és garantáltan igényes nyári élmény július 22-től kezdődik.

Általános információk
A Campus Fesztivál a legdinamikusabban fejlődő hazai fesztivál.
2008 óta Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja.
Az elmúlt hét év alatt egy tizenöt ezres helyi rendezvényből hetvenezres, országos jelentőségű fesztivállá nőtte ki magát.
Az évről évre növekvő látogatói adatok mellett, a rendezvény sikerét több szakmai díj elnyerése is bizonyítja:
2009-ben hivatalos városi nagyrendezvény rangot kapott;
2014-ben az év könnyűzenei produkciója kategóriában elnyerte az Artisjus-díjat;
2012-ben és 2014-ben a látogatók a legnépszerűbb debreceni rendezvénnyé választották meg.
Fesztiválhelyszín
A Nagyerdei Stadion és környezete korszerű, innovatív, esztétikus és változatos helyszínt biztosít a Campus Fesztivál számára.

Programkínálat
Színes és széles programkínálattal várjuk évről évre a látogatókat.
A teljes magyar könnyűzenei élvonal fellépett már a Campus Fesztiválon.
Évről évre bővül a nemzetközi sztárok palettája, számos ismert világhírű zenész/együttes lépett már fel a Campus Fesztiválon: Apocalyptica // The Rasmus // Bob Sinclar // Parov Stelar // Dj Antoine // Wankelmut // The Asteroids Galaxy Tour stb.
A Campus Fesztivál programkínálatából nem hiányozhatnak a kultúra különböző szegmenseit képviselő fellépők sem: Kiss Ádám // Hadházi László // Galla Miklós // Beliczai Balázs // Kőhalmi Zoltán // közönség- és blogger találkozók // színházi előadások stb.

Időpont, információk
2015. július 22-26.
Debrecen – Nagyerdő
www.campusfesztival.hu
www.facebook.com/campusfesztival

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás