Kezdőlap

A buli, amin mindenki ott lesz: PACO OSUNA

17 április 2015 Főoldal zene


Vannak olyan producerek és lemezlovasok, akiket kár volna kihagyni. Ezen kevesek egyike Paco Osuna, aki igaz már járt Magyarországon mégis akkora zenei tehetség és nagyágyú, hogy minden olyan lehetőséget érdemes megragadni, amikor élőben is lehet hozzá szerencsénk. Napok óta erről beszél egész Szeged, így garantáltan nagy lesz az őrület, amin szinte biztos, hogy mindenki ott lesz.

A következő ilyen alkalom május elseje, amikor is a munkaszüneti napot egy kis techno-melóval intézi el a szegedi Sing Sing.

Paco Barcelonában született és ahogy az a legtöbb, hasonlóan tehetséges figuránál szokás, már gyerekkorában elkezdődött a zene iránti rajongása. Az igazi áttörés 1994 volt, amikor Valenciába költözött és ott ismerkedett meg a lemezjátszókkal. Az ismerkedésből rajongás lett és a helyi klub rezidensévé vált, majd rövidesen stúdióba költözött, hogy a produceri munkásságból is kivegye részét. 1999 a következő mérföldkő, amikor Ibiza legendás klubjának, az Amnesia-nak lett házigazdája. Ami innentől kezdődik, az már történelem. Itt figyelt fel rá egyébként az a személy, aki a legnagyobb hatást gyakorolta karrierjére, ez pedig nem más mint Sven Väth, aki azonnal elrángatta saját booking-ügynökségébe a Cocoon-ba. Paco Osuna a mai napig az első és egyetlen spanyol dj, aki ennek a csapatnak a tagja! Nem kérdés, hogy a kíváló ügynökség és a tehetség párosítása az alábbi rövid, de teljesség nélküli őrületes fesztiválokat hozta Paco számára: Tresor, U60311, Fuse, Womb, Dance Valley, City Parade, Sonar, Love Parade, Nature One… 2003-ban indította el saját label-jét a Shake-et. Ez a kiadó hozta el neki az igazi hírnevet produceri fronton és olyan figurákkal volt szerencséje együtt dolgozni, mint Rino Cerrone, Markantonio, Danilo Vigorito, Davide Squillace, Toni Rios, vagy Marco Carola. Fellépései során három lemezjátszóval, effektgéppel, és Final Scratch-rendszerrel, különleges élményt nyújt minden egyes alkalommal, amely alól a május 1-i Sing Sing-es buli sem lesz kivétel!

Paco Osuna bulijára ezúttal is sorsolunk belépőket és persze van egy 10.000 Ft-os italfogyasztásunk is. A játékot itt találod!

Az eseményt, amihez mielőbb érdemes csatlakozni és aztán persze ténylegesen ott lenni az pedig ITT található!

Album Not found

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás