Kezdőlap

Idén másodszor: Military Fesztivál

8 április 2015 Főoldal szabadidő


Több, mint 15.000 ember egybehangzó véleménye szerint fergetegesre sikerült 2014-ben az első Harcászati és Military Fesztivál. Az előző év sikerén felbuzdulva idén is megrendezik az ország közepén az egyik legkomolyabb parádét.

A helyszín ezúttal a csemői Tamás Tanya és annak vonzáskörzete, ahol három napon keresztül zajlanak a programok, a bemutatók és persze az éjszakai programok. Az idei őrületből az All In Party csapata sem maradhat ki, hiszen élünk-halunk mi is minden ilyen látványos és őrült dologért. Érdemes hát útnak indulni és a nyár első hétvégéjét egy ilyen komoly fesztiválon eltölteni.

A fesztivál térképét ITT, a részletes programot pedig ITT találod!

A tengeren túlon és Nyugat-Európában évtizedek óta rendeznek nagysikerű hasonló komplex rendezvényeket, s arrafelé már kialakult egy sajátos „military hipster” életérzés is. Ezen sikeres példákat követve, a témát kedvelő népes táborból kikerülő szervezetek, intézmények, cégek, egyesületek részvételével a szervezők azt a célt tűzték ki maguk elé, mint azt hogy létre hozzák a környező országok legkomplexebb, legnagyobb alapterületen szerveződő hasonló szabadidős military, sport témájú rendezvényét, fesztiválját, melyet a koncerteken felül a gyermeknap kedves, military programjai is színesítenek. Az előzetes térkép és a program alapján erre minden esély megvan, így arra bíztatunk mindenkit, találkozzunk Június 5. és 7. között, immár a második Harcászati és Military Fesztiválon, a csemői Tamás Tanyán.

Fotók az első fesztiválról ITT!

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás