Kezdőlap

All In Girl: Laura

10 március 2015 All In PartyCrew Főoldal


Folytatjuk a bemutatkozósdit, ezúttal Laura a soros. A 19 éves Kórik Laura a tanulás mellett dolgozik az All In PartyCrew tagjaként tavaly nyár óta. Az éjszakán kívül a modellkedés is kiteszi szabadidejének egy részét, amit később akár komolyabban is el tud képzelni. Imád táncolni, mi több a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió csapatát erősíti már évek óta, így a mozgásával mondhatni nincs probléma.

Talán hihetetlenül hangzik, de egyik hobbijaként az evést jelölte meg. Igaz válogatósnak tartja magát, de ha épp a kedvenc van az asztalon, akkor nem ismer megállást. Szerencséjére ez nem látszik rajta.

Filmekben a vígjátékok az elsőszámú kedvencei, de imádja a horror filmeket is, de ha úgy tartja kedve vagy hangulata, egy érzelmesebb sírós alkotás is jöhet.

Öltözködésben sem válogat a ruhadarabok között, igen széles az otthoni ruhatár kínálata. Láthatjuk akár ülepes nadrágban és tornacipőben is, de a csinosabb,  elegánsabb darabok is jellemzőek Laurára. Gyakori eset, hogy az outfit megválasztásánál szempont, hogy a hasa látható legyen, amelyet inkább az éjszakai bulizások alkalmával lehet megcsodálni, de a hétköznapi viseletében sem ritka.

Apropó bulizás, Laura imádja az éjszakai életet és gyakori vendége a Retro és a Sing Sing “táncparkettjének” is, ha épp nem dolgozik. Zenében sem válogat, hangos legyen és hadd szóljon… a többi már nem számít!

Album Not found

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás