Kezdőlap

Ki is az az Uto Karem?

16 február 2015 Főoldal zene


Február 21-én szombaton a Sing Sing Music Hallban első ízben látjuk vendégül az olasz techno-fenegyereket, Uto Karem-et. A hazai közönség már találkozhatott vele, de lehetséges, hogy az ország déli részében még egyenlőre ismeretlennek csenghet a név, ezért jöjjön most egy kis ismertető, mire és kire is számíthatunk szombaton.

Uto Karem Olaszország szépséges déli részén Agropoliban született, de fiatalkorát Londonban töltötte, ahol olyan zenekarok voltak rá hatással, mint a New Order, a Depeche Mode és a Soft Cell. Miután visszatért Olaszországba, barátaival illegális techno bulikra jártak, ahol Londonból, Detroitból és Berlinből érkező nagyágyúk szettjeit sikerült elcsípnie.

Uto Karem és a techno közötti kapcsolat már 20 évre nyúl vissza. Nemcsak lemezlovasként, de producerként is aktívan tevékenykedik melynek eredményeképp nemzetközileg is ismert figurája a techno-életnek. Több mint egy évtizeden keresztül utazta be a világot Ázsia, Amerika és Európa érintésével olyan kiadók égisze alatt, mint a Plus 8, Sci-Tec, Tronic és a Delfin.

Uto szakmai karrierjének felívelése olyan rendezvényeken való fellépéseinek köszönhető, mint a Miami Ultra Music Festival, a belgiumi Tomorrowland, az ibizai Revolution,  a londoni Pacha, a spanyol Aquasella Festival, az ibizai Space záróbulija, a mexikói Soul Tech Fesztivál, a párizsi Rex Club és a berlini Watergate. Ezt az időszakot úgy említi, hogy “Azok voltak a szép idők, tele volt energiával és szenvedéllyel a zene”.

Biztosak vagyunk benne, hogy a február 21-i buli is tele lesz energiával, csak bírják a Sing Sing falai.

Facebook esemény ITT!

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás