Adásban

RadioShow Velünk indul a hétvége

Kezdőlap

Elhunyt Ambrus Tamás (Dj Julian), lemezlovas

6 február 2015 Főoldal zene


Közúti közlekedési baleset történt 2015. február 6-án 3 óra 20 perckor Nyíregyházán, a Tiszavasvári úton. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi a Tiszavasvári úti felüljárón haladt le Nyíregyháza belvárosának irányába, amikor lesodródott az úttestről, kidöntött egy villanyoszlopot majd kerítésnek csapódott. A személygépkocsiban utazó két férfi, olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették. A rendőrség félpályás útlezárás mellett 3 óra 30 perckor megkezdte a baleset helyszínelését.

A hírportálok információi szerint a baleset egyik áldozata Ambrus Tamás, akit a közönség leginkább Dj Julian-ként ismerhet, hiszen az ország szinte valamennyi térségében és számtalan klubjában játszott már.

Nyugodjanak békében!

forrás: Police.hu

forrás: Police.hu

Julian úgy kezdte karrierjét mint sok ezer más önjelölt Dj tette világszerte. Először cd-ket, bakelit lemezeket gyűjtött és az iskolai partikon, klubokban fellépő Dj-ket figyelte. Ahogy nőtt lemezeinek a száma, megvette első lemezlejátszóját és napi 5-6 óra gyakorlással kezdte. A sok évi gyakorlás és várakozás meghozta eredményét: állandó Dj lett a Gyöngyösi Lost World-ben, ami az akkori Magyarország egyik legnagyobb klubja volt. Tehetségével itt keltette fel az érdeklődését Dan Von Schulz-nak, Dj.Junior-nak és Dj.Newl-nak, akik innentől segítették karrierjének építését, és akikkel jó barátok maradtak. Julian tehetsége először akkor tűnt ki igazán, amikor sok top-dj őt jelölte az akkori év legjobb új Dj-je címre, amiről az egyik magyar zenei újságban, a Freee-ben szavaztak. 2002-ben a még hátralévő fellépésein szerepel az egyik legnagyobb modern klubban, a Sárospataki Highlander-ben. Azóta több világhírű Dj-vel fellépett, mint például Cristian Varela, Monika Kruse, Westbam, Cave, Jeff Mills, Dave Clarke, Pet Duo, James Ruskin, Marco Bailey, Umek, Marko Nastic, Valentino Kanzyani, Gayle San, Brenda Russell, Steve Mac, Robert Natus, stb. Ekkor kezdődik mindmáig tartó residenciája a sárospataki Highlanderben, ami hazánk leghíresebb klubjává nőtte ki magát. 2008-ban a Magyar Zenetévé a VIVA történetében először a Top10-es lista élén magyar előadó vezet. Mondhatni Julian-ék videoklip-je a Beautiful történelmet írt Magyarországon. A listán olyan előadókat előztek meg mint pl.: David Guetta, John Dahlback vagy éppen Paul Van Dyk. Barátaival, Hamvai PG.-vel és Sandy Martinez-zel aka Alexsession-nal megalakítják a Hungarian House Mafia-t, melynek első partyján Hajdúszoboszlón több ezer ember tette tiszteletét. A Hungarian House Mafia – Superhiro szerzeménye Roberto Winny és Dave Martin közreműködésével felkerül Európa egyik leismertebb kiadójának a Holland SNEAKERZ MUZIK Miami-ban a WMC-n megjelenő sampler válogatás lemezére. Julian mindennapos fellépő volt a legjobb klubokban, partikon Magyarország és Európa zenei eseményein.

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás