Kezdőlap

All In Girl: Domi

2 február 2015 All In PartyCrew


Sorozatunk következő részében Domi mutatkozik be nektek. Az All In PartyCrew 20 éves tagja, Zárol Dominika pénzügy és számvitel szakon koptatja a padot, valamint egy angol nyelviskolában fejleszti tudását. A Retro és Sing Sing pultjain kívül a Szegedi Városi Televízió szerkesztőségében ügyeskedik, Ő felel a képernyősök megjelenéséért, mint sminkes.

Testvére és édesanyja Írországban, Dublinban él. Szerencsére lehetősége van viszonylag sokszor kimenni hozzájuk látogatóba. Szegeden ördögi cicájával, Teofillal osztja meg életét. Ha épp nem dolgozik, akkor a család az első. A család mellett persze a barátok is komoly helyet kapnak Domi életében, szeret velük eljárni csavarogni vagy akár nála összejönni egy traccspartyra, pizsipartyra vagy akár egy buli előtti melegítésre. Utóbbi hangulatáról az allinparty.hu szerkesztősége is tudna mesélni, remek volt a hangulat.

Stílusban a komolyabb, de nőies dolgokat szereti. A fekete, a fehér és a szürke ruhákat kedveli leginkább. A nőies komoly külső, gyermeki lelket takar. Minnie egér az örök favoritja, úgy rajong érte, mint egy 5 éves kislány. Imád enni, szerencsére nem válogat, mi több nő létére őszintén bevallja, hogy nem vonja meg olykor magától a zsíros, szaftos vagy akár hagymás ételeket, emellett kimondottan édesszájú. Pár zacskó gumicukorral könnyedén levehető a lábáról.

Filmekben is a komolyabb darabokat kedveli. Kedvence a Száll a kakukk fészkére. A csöpögős, “nagyonromantikus”, szívszaggató filmektől kimondottan tartózkodik. Zenében igen szerteágazó az ízlése. Kedvtől függően meghallgat mindent, a popzenétől a mulatósig.

Album Not found

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás