Kezdőlap

A SZIN a New Level Empire mellett kampányol

29 január 2015 Főoldal szabadidő zene


Beindította a Szegedi Ifjúsági Napok a motorokat, hiszen még csak év eleje van, de máris több fontos hír látott napvilágot a fesztiválról. Az egyik, hogy 2 év után Ákos az Igazán Turné 2015 állomásaként ismét fellép a SZIN-en. A másik, hogy a SZIN hivatalos támogatója lett a New Level Empire formációnak.

Január 24-én este indult „A Dal 2015” műsorsorozat, melynek január 31-én megrendezett elődöntőjében már ott lesz a versenyzők között a SZIN Nagyszínpadán fellépő New Level Empire is, Homelights című dalával. „Érdemes figyelemmel kísérnie minden fesztiválrajongónak a DAL 2015-öt egészen a döntőig, hiszen a műsorokban szavazók között SZIN bérleteket is lehet nyerni. Nekünk már megszületett a kedvenc dalunk, mely a New Level Empire csapatától a Homelights lett. Ezért elhatároztuk, hogy idén elkötelezett támogatói leszünk a csapatnak, és a SZIN rajongókon keresztül segítünk a szavazatok gyűjtésében, ráadásul hozzájárultunk a Homelights videoklipjének elkészítéséhez is (videoklip). A kiváló dalon kívül pedig, hogy még miért érdemes szavazni a csapatra, íme egy kis kedvcsináló videó. Hajrá New Level Empire, hajrá Homelights!” – nyilatkozta Kurucsai János, a SZIN sajtószóvivője.

A Szegedi Ifjúsági Napok fellépői tekintetében egyre nagyobb nevek látnak napvilágot. Mostanra már biztossá vált, hogy 2 év után Ákos az Igazán Turné 2015 keretében ismét fellép a fesztiválon. Az első körben bejelentett nevek alapján további fellépői a SZIN-nek a Punnany Massif, az Anna and the Barbies, Ganxsta Zolee és a Kartel, Majka és Curtis, a Péterfy Bori & Love Band, a Wellhello, a Supernem, a Leander Rising, az Ocho Macho, a FISH!, a Honeybeast, a Margaret Island, illetve megvan az első külföldi vonatkozású produkció is, ugyanis a Brains csapata Sian Evans énekesnővel (Kosheen) lép majd fel a SZIN zárónapján.

„Természetesen a külföldi előadókkal most is zajlanak a tárgyalások, több komoly kiszemeltünk is van, de biztosat csak akkor mondhatunk, ha már minden dokumentált. Remélem, februárban már nyilvánosságra hozhatunk egyet ezek közül is” – zárta gondolatait Kurucsai János.

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás