Kezdőlap

All In Boy: Zsolti

26 január 2015 All In PartyCrew


Folytatódik a csapat bemutatása 2015-ben is. Ezúttal Zsoltit mutatjuk be, akinek életútját sok város kövezi ki. Szentesen született de Csongrádon élt a családjával, majd Szegedre költöztek, az általános iskola második évét, már a napfény városában kezdte.

A tanulás mellett a sport tette ki a szabadidejének jelentős részét, focizni kezdett és egészen odáig jutott, hogy meghívást kapott Agárdra az MTK Futball Akadémiájába, ahol egy évig rúgta a bőrt. Egy sajnálatos sérülés miatt, a foci, mint karrierlehetőség félbe szakadt.

A felszabadult energiáit ezután másba fektette, például a fényképezésbe illetve a közösségi munkákra. Rendkívül büszke arra a sok csodás emberre, akik körül veszik, közülük a legjobb barátját emelné ki, akivel számtalan olyan dolgot élt már meg, amit élete végéig nem fog elfelejteni.

Zsolti egyébként egy jó bulira szinte bármikor vevő, a lényeg hogy egy hűs Jager vagy egy minőségi Whiskey legyen a közelben és akkor már nem lesz gond. Korábbi kedvencét a Havana Club-ot viszont most hanyagolja az éjszakában.

A sport továbbra is fontos része az életének, minden nap mozog. Ételekben nem válogat, szinte mindent meg tud enni, viszont fontos, hogy legyen az ételben hús, álláspontja szerint anélkül nem is étel az étel.

Szabadidejében imád utazni, ha lehetősége volna rá, a világ összes pénzét elverné utazásra. Zenében ínyenc, rendkívül szereti a régebbi zenéket, a nagy klasszikusokat. Kedvence a Dire Straits. Régi nagy álma, hogy egy Mark Knopfler által dediált lemezt szorongathasson a kezében.

Album Not found

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás